IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд: Аз съм майката и бащата в къщата

20 юли 2021 18 00

По-рано през месеца тя разкри, че се е сдобила с дъщеря

Снимка: Getty Images

Амбър Хърд изпълнява няколко роли, що се отнася до отглеждането на първородната ѝ дъщеря.

35-годишната актриса сподели снимка с 3-месечната Пейдж, показвайки как се балансира професионалния и личния живот. Въпреки че в първите месеци много майки не работят и се грижат за бебетата си, Хърд е решила да подходи по съвсем различен начин. Разбира се, тя е доста улеснена, имайки предвид че работата ѝ може да се върши от вкъщи и в същото време буквално да държи детето си в ръце.

На снимката Пейдж е облечена в розово екипче и носи плетена шапка, а Амбър е заложила на черен потник, лента за глава и очила. На 1 юли актрисата обяви, че е станала майка през април, добавяйки че е искала да се сдобие с дете, следвайки собствените си правила. Според нея, не е нужно една жена да е омъжена или да има мъж до себе си, за да отглежда потомство. „Аз съм майката и бащата. Тя е шефът“, написа Хърд под последната си публикация.

Името на бебето е Онагх Пейдж Хърд и е в чест на майката на актрисата, която почина миналата година. „Трудно е да си представя, че мина една година. Жената, която ме роди и ме направи това, което съм, ни напусна твърде рано, но си спомняме за нея всеки ден. Тя ме научи на всичко, което знам за милосърдието и любовта, давайки ми огромно сърце. Липсва ми всеки ден, но съм благодарна, че успях да прекарам толкова години с нея“, написа актрисата на 1 април 2021 година. Допълва, че всеки ден е благодарна за красивите спомени, които майка ѝ е създала.

Дъщерята на Амбър идва на фона на продължаващите съдебни борби с Джони Деп. Двамата вече бивши съпрузи спорят от няколко години по обвинения за домашен тормоз, като актьорът от „Карибски пирати“ категорично отрича такова нещо да се е случило. Контраиск, подаден от Деп, беше отложен за април 2022 година заради продължаващата пандемия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари