IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От „Откраднати деца“: Анджелина Джоли, обвинена в незаконно осиновяване на Мадокс

21 юли 2021 14 30

Предполага се, че го е „купила“ за 100 долара

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли отглежда шест деца, три от които са осиновени. Актрисата многократно е била замесвана в скандали относно законността на нейното попечителство. Този път журналистите се усъмниха дали звездата е имала право да осинови първия си син Мадокс, който е роден в Камбоджа.

Подобни разговори възникнаха, след като журналистката Елизабет Джейкъбс реши да заснеме документалния филм „Откраднати деца“, който ще разкрие подробностите за осиновяването в Камбоджа.

Според The Sun, Мадокс е купен на безценица от американката Loreen Galindo, която печели пари от препродажба на деца от Камбоджа.

Твърди се, че агенцията на момичето е наела „вербуващи“ да вземат деца от бедни семейства. Според запознати Джейкъбс има доказателства, че най-големият син на актрисата ѝ е струвал 100 долара.

Според съобщенията Джейкъбс не планира да повдига обвинение срещу Джоли. Момичето иска само да разследва участниците в препродажбата на деца от Камбоджа. Елизабет Джейкъбс отбелязва, че звездната майка трябва да разкрие на най-големия си син истината за неговите биологични родители:

„Мисля, че Анджелина Джоли като майка трябва да разговаря насаме с Мадокс, независимо дали искат да станат публични или не. Решението на родителите да задържат тази информация може да остави огромна травма.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари