IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Тенчева посрещна рождения си ден с ново умение

30 юли 2021 09 00

Съпругата на Иван Христов гребе умело на падълборд недалеч от Кавала

Istock

Ирина Тенчева сподели няколко любопитни кадри и видео в своя Instagram акаунт, от които се вижда, че се е научила да пази баланс и да гребе умело върху популярната напоследък дъска – SUP (Standup paddle board).

Съпругата на продуцента Иван Христов е написала в социалната мрежа следното: „Посрещам рождения си ден с голямо количество антитела (надявам се), цената за които платих с едно попроменено антитяло “Расте, но (почти)не старее“ е положението днес. Освен с ковид, изминалата година ме срещна с няколко прекрасни Човеци, с един великолепен Нечовек, с още една почти сбъдната мечта и с ново умение – #paddleboarding.(препоръчвам горещо).“

Тя добавя: „На брега съм със SUP в едната ръка и с питие – в другата, с преизпълнено с обич и благодарност сърце и с все по-чести проблясъци на безметежност, присъщи на свободните хора. Свободата… наистина е на върха, на самото връхче на копието, приятели. Тя е вкусна хапка проста храна. Толкова е достъпна и недооценена. Пиша този пост, за да кажа на Търсачите, че я има! И за да не забравям, как съм я преживяла преди 3 дни, когато беше пълнолуние, аз бях с дъската във водата, а от брега се носеше мелодията на Caruso… сигурно има кой да ме разбере.
Пожелавам си само повече търпение и повече здраве.“

Тенчева и Христов са заедно с четирите си деца (едно от които – общо) на море в Гърция, в района на красивото селце Неа Перамос.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари