IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Родригес в компанията на руса жена. Влюбен ли е отново?

30 юли 2021 12 30

Бившият на Джей Ло карал джет с нея

БГНЕС/IStockphoto

Джей Ло отдавна показа на Алекс Родригес, че не съжалява за тяхната раздяла. Освен това много бързо го забрави, заменяйки го не с кого да е, а с Бен Афлек – една от старите ѝ любови. Сега, когато тя парадира с новата си връзка, спортистът не бърза да излиза по срещи, нито да започва нови ангажиращи отношения. Но наскоро все пак бе забелязан в компанията на руса красавица, като според някои медии, тя може да бъде следващата му изгора.

Родригес, който малко след латино дивата имаше рожден ден и навърши 46 празнувайки на яхта, е уловен от папараци да кара джет в морето край Сен Тропе. А зад него се вози Мелани Колинс – американска журналистка, отразяваща множество спортни събития.

По данни на Daily Mail, бейзболистът бил доста близо до плавателния съд, където преди няколко дни двойката Бенифър се припичаше на слънце, показвайки любовта си пред камерите. По-късно е забелязан да пазарува с Колинс, при това на места, през които преди това Лопес минала заедно с Афлек.

За разлика от Дженифър, която навърши 52, Мелани е едва на 35, но до момента не е ясно дали е просто приятелка или нещо повече за Алекс.

След пищното празненство в Сен Тропе, от което показа снимки, Родригес благодари на всички за вълшебното круизно пътуване, хубавите подаръци, пожелания и любов, които е получил по повод рождения си ден. По думите му, той не би желал нищо повече.

Макар да не поздрави лично своята бивша приятелка, спортистът все пак показа, че ѝ желае всичко най-добро, като постави сърчице на една от снимките ѝ за рождения ден. Тя е на сестра ѝ Линда, събрала над 17 хиляди харесвания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари