IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Кларксън ще трябва да плаща издръжка на бившия си съпруг

30 юли 2021 17 50

Брандън Блексток ще получава по 200 хиляди долара на месец

Снимка: Getty Images

Леко развитие в развода между Кели Кларксън и Брандън Блексток.

Съдът в Лос Анджелис реши, че изпълнителката ще трябва да плаща по 200 хиляди долара на бившия си съпруг всеки месец. Сумата се събира от 150 хиляди долара в брачна издръжка и 45 601 долара в детска издръжка. Според сметките това прави 195 601 долара на месец, което означава, че Блексток ще се сдобива с близо 2,4 млн. долара всяка година. Решението на съда задължава Кларксън да плати всички разходи по делото включително и тези на бившия си съпруг към адвокатите му, които възлизат на 1,25 млн. долара.

Преди няколко седмици източник заяви пред списание People, че Брандън е искал двойно на това, което е получил, като се е целил в 436 хиляди долара на месец. Явно адвокат Лора Уасер, която представлява Кели, е успяла да намали тази сума и да се споразумее за много по-малка. Наскоро тя пусна услугата It's Over Easy, която позволява онлайн протичане на развод между двама души, които нямат възможност да отидат при нея на живо.

Кели Кларксън подаде молба за развод през юни 2020 година след 7-годишен брак. По-рано през този месец тя се появи пред съдия, за да подпише официалните документи, но остави детайли като брачна и детска издръжка за по-късно разискване. Според нея, и двамата с бившия ѝ съпруг заслужават възможността да започнат начисто и да изградят наново живота си.

През ноември 2020 година съдия в лосанджелиския съд отсъди попечителство в полза на Кели, която получава възможността да се грижи за 6-годишната Ривър и 4-годишният Ремингтън. Източник споделя, че изпълнителката е доволна от решението и нейният приоритет винаги е бил щастието и благополучието на децата.

„Разводът винаги е тежък за всяка една двойка, но основният фокус на Кели е да защити децата си. В този случай тя трябва да се бори за тях със зъби и нокти, защото Брандън и адвокатите му отправят неразумни молби“, казва близък до изпълнителката. През февруари тя заяви, че родителството с бившия ѝ съпруг не е много лесна задача. Все пак Кларксън е готова да направи каквото е необходимо, за да може децата ѝ да се чувстват добре и сигурно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари