IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Кларксън: Звездите бяха надменни и груби към мен

22 януари 2021 10 50

Изпълнителката си спомня за дните си в American Idol

Снимка: БГНЕС

Кели Кларксън може и да е една от най-разпознаваемите изпълнителки в днешно време, но преди е преминала през тежки моменти и е получила доста критики от известни личности.

В епизод от шоуто си тя разговаря с актрисата Дженифър Лав Хюит и ѝ благодари, че се е държала мило с нея по време на предаването American Idol. Кларксън се появява във формата през 2002 година и успява да го спечели, като това дава началото на музикалната ѝ кариера и я изстрелва на върха на славата.

Кели си спомня, че по време на шоуто всички са се държали изключително грубо с нея и другите участници. Освен критики от феновете, те са получавали и не толкова хубави думи от известни личности, с които са се срещали на червения килим. Именно затова топлото отношение на Хюит е оставило добър спомен в Кларксън.

„Всички бяха ужасно зли с нас по време на концертите, на червения килим. Беше ужасно. Преживяването беше много тежко. Ти обаче се появи отнякъде, дойде при мен и ми каза, че стискаш палци да победя“, казва изпълнителката на актрисата. Допълва, че Дженифър ѝ е дала много ценен съвет, който си спомня и до днес.

Актрисата я е посъветвала да държи любимите си хора близо до себе си, защото след славата много от приятелите ще я напуснат. „Това бяха много важни думи за мен, защото ми осигуриха подкрепа, която ми липсваше в този момент“. След като печели American Idol, Кели успява да се превърне в световна звезда и да стане една от най-продаваните изпълнителки.

Тези дни звездата разпространява позитивизъм по всеки възможен начин. Тя беше ментор в предаването The Voice, а през 2019 година защити победителката Шевъл Шепърд. Момичето получи критики за изпълнението си на песента God Bless America по време на автомобилното състезание Indy 500.

„Не съм пяла тази песен, но това 16-годишно момиче направо я закова. Също така, замислете се, че сте отделили от времето си да критикувате едно дете. Това показва най-грозната ви страна“, пише Кларксън в Туитър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари