IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лизо и Крис Евънс очакват първото си дете заедно?

29 юли 2021 18 00

„Ще имаме една малка Америка“, заяви изпълнителката

Снимка: Getty Images

Една изненадваща новина се завъртя в социалните мрежи през последните дни. В главната роля са Крис Евънс и Лизо, които отдавна са една от любимите двойки на феновете.

Във вторник изпълнителката отговори на фен в социалната мрежа TikTok, който твърди, че тя е бременна с бебето от Крис Евънс. Преди няколко месеца Лизо заяви, че е изпратила съобщение на актьора, когато е била малко подпийнала и оттогава потребителите се надяват на нещо повече между двамата. „Лизо, скъпа... знаем, че си бременна и то от Крис Евънс. Сега разкажи как са се случили нещата“, написа един потребител в коментарите. Отговорът на рапърката не закъсня и беше всичко, от което феновете имаха нужда.

@lizzo

Reply to @notjustjosiahh THE SECRET IS OUT??

♬ Captain America (From „Captain America: The First Avenger“) - London Music Works

„Това е нещо, което се опитвам да запазя само между мен и бащата на детето, но след като всичките тези слухове се появиха... Досега си гълтах корема. Ще си имаме малка Америка“, каза тя във видео на фона на музика от филма „Капитан Америка: Първият Отмъстител“. През цялото време Лизо се въртеше пред камерата, показвайки тялото си.

Всичко това се случва, след като през април изпълнителката разкри, че е писала на Крис Евънс след купон. Актьорът веднага отговори и започна една от най-забавните звездни дискусии в интернет. Оказва се, че Лизо е изпратила емотиконки на жена, която играе хандбал, баскетболна топка и въздух, показвайки съобщенията в TikTok. „Не пишете съобщения, когато сте пияни, деца... по правни причини, това е шега“, написа тя в описанието.

Крис отговори и заяви, че няма нищо лошо в пиянските съобщения, тъй като той самият е пращал много по-лоши неща. Преди няколко месеца актьорът без да иска сподели своя гола снимка в Instagram, която бързо обиколи социалните мрежи.

@lizzo

Don’t drink and DM, kids.... for legal porpoises this is a joke

♬ original sound - HI I’M TATI ?

За съжаление на феновете на любов между Крис Евънс и Лизо, бременността е в кръга на шегата. Двамата дори нямат и връзка, а просто забавна интеракция в интернет. Все пак рапърката признава, че е много голям фен на актьора и като всяка друга жена на този свят, би искала да се омъжи за него. „Причината, поради която страдам е, че знам, че няма да мога да се омъжа за него и това ме боли“, казва Лизо във видео в TikTok.

Макар да няма нищо повече от интересно виртуално приятелство между Евънс и Лизо, ние сме напълно доволни и на това малко съкровище, което ни забавлява в днешните несигурни времена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари