IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни забавления за Чарлийз Терон и двете й дъщери

5 август 2021 18 00

Актрисата сподели видео от почивката си

Снимка: Getty Images

Всички знаем, че едно от любимите неща за децата по време на почивка край басейн или море, е скачането във водата с всички сили. Това вдига адреналина не само на малките, но и на големите, като последните се притесняват да не стане нещо лошо. Все пак не можем да забраним на децата да се забавляват, като най-добрият начин да ги държим под око в такива моменти, е да скачаме с тях.

Точно това направи Чарлийз Терон, която наскоро сподели видео от почивката си. Заедно с двете си дъщери Джаксън и Огъст актрисата изглежда се забавлява на пълни обороти и за момент е забравила за пандемията, изолацията и работните ангажименти. В социалните мрежи тя публикува клип, на който скача с двете си момичета от висока лодка. Въпреки че не е ясно къде точно почиват дамите, е очевидно, че си прекарват повече от добре.

"Аз и моите момичета завинаги", написа Терон под публикацията. Видеото истински зарадва феновете на звездата, тъй като тя предпочита да държи личния си живот далеч от обществото. Само на няколко пъти актрисата е показвала дъщерите си, които осинови през 2012 и 2015 година. Миналата година тя отбеляза Националния ден на дъщерята с мило послание към момичетата си. "Сърцето ми принадлежи на тези две красиви енергийни банки. Никога няма да бъда същата", написа гордата майка в социалните мрежи.

Като една от звездите, които се противопоставят на обществените норми, Терон възпитава Джаксън и Огъст да не се влияят от очакванията на другите и да живеят собствения си живот. "Надявам се, че отглеждаме поколение от млади дами, които да осъзнават, че няма нищо срамно да бъдеш във връзка със себе си, да не се подчиняваш на обществените очаквания. Да знаят, че едни романтични отношения не ги правят успешен или неуспешен човек", казва актрисата в интервю през 2020 година. 

През 2012 година Терон осиновява Джаксън, който тогава е момче. Седем години по-късно обаче актрисата разкрива пред света, че отглежда детето като момиченце, защото самото то така е искало. "Тази красива млада дама не може да бъде по-щастлива. Вижте я. Игнорирай необразованите коментари - създаваш чудесен пример за бъдещите поколения", написа Чарлийз в социалните мрежи. 

"Да, аз също смятах, че е момче. Но един ден Джаксън ме погледна в очите и каза, че не е момче!", споделя актрисата пред Daily Mail. Тя допълва, че вече има две красиви дъщери, които иска да защити и да види как успяват в света. От момента, в който Джаксън се признава за момиче, Терон започва да го облича в женски дрехи, позволявайки му да премине по-лесно през трансформационния процес. 

"Моята задача като родител е да ги подкрепям и да ги обичам. Да се уверя, че имат всичко, от което се нуждаят, за да бъдат хората, които искат. Ще направя всичко по силите си, за да може децата ми да имат права и да бъдат приемани по начина, по който се чувстват", категорична е звездата. Тя благодари на майка си, че я е отгледала по начин, по който да приема всякакви хора независимо от тяхната сексуална или полова ориентация. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари