IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон с епично селфи от Оскарите

12 февруари 2020 16 30

Актрисата събра А отбора за една вечна снимка

Снимка: БГНЕС

Помните ли 2014 година? Тогава наградите „Оскар“ бяха водени от Елън Дедженеръс и може би това беше последната забавна церемония. Тогава комедиантката не се притесняваше да се пошегува с публиката на всякакви теми – възраст, образование, религия и произход.

Тогава все още нямаше това напрежение, което се настани в Холивуд с появата на движенията #MeToo, #OscarsSoWhite, Time's Up и много други. Категориите бяха изпълнени с актьори, които наистина заслужаваха номинацията си, а не бяха там заради сексуалната си ориентация или цвета на кожата си.

Затова и шоуто беше толкова забавно. Елън успя да превърне една зала, пълна със звезди, в малко парти на близки приятели. Тогава тя поръча пица за Брад Пит, Дженифър Лоурънс, Джаред Лето, Мерил Стрийп, Анджелина Джоли и още куп актьори и актриси. 

2014-а беше и годината, когато се роди едно невероятно селфи, което ще бъде помнено с години. Водещата избра една от почивките между връчването на наградите, за да помоли Мерил Стрийп за снимка, която целеше да подобри рекорд за най-много споделяния в социалната мрежа Туитър. Актрисата с удоволствие се съгласи, но тя не беше единствената желаеща.

Постепенно различни звезди започнаха да стават от креслата си и да се опитат да влязат в кадър. Така на едно място се събраха Брадли Купър, Анджелина Джоли, Брад Пит, Чанинг Тейтъм, Лупита Нионго, Дженифър Лорънс, Джаред Лето и Джулия Робъртс. 

Снимката се превърна в истински шедьовър и постигна целта си – подобрен рекорд. Селфито беше споделено над 2 млн. пъти и победи кадър на семейство Обама, който стигна само до 779 хиляди. Елън сътвори нещо, което никой друг не се беше и опитвал. Досега.

На тазгодишните награди „Оскар“ Чарлийз Терон реши да събере своя А отбор и да запечата момента. Актрисата публикува снимка, на която е заедно с майка си Герда Мартиз, Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън, Салма Хайек, Реджина Кинг и Рами Малек.

Едва ли кадърът може да се мери с този на Елън Дедженеръс, но пък опитът си струва да се отбележи. Терон беше номинирана за „Най-добра актриса“ за играта си във филма „Бомба със закъснител“, но си тръгна от церемонията само със снимката.

Оскарът отиде при Рене Зелуегър за превъплъщението ѝ в Джуди Гарланд в биографичния „Джуди“. 

Сподели своята валентинка!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари