IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Владо Пенев остана без брада

5 август 2021 14 40

Актьорът се преобрази на морето

БГНЕС

Владо Пенев изненада феновете си, появявайки се с нова визия. Актьорът сподели снимка от своята морска почивка, с която показа, че се е разделил със своята дълга брада. 

„Синьо лято !!!“, написа той към снимката, на която позира заедно със своите колеги Марта Вачкова и Юлия Вергов, който е заедно с дъщеря си Али. 

Усмихнат и видимо подмладен, Пенев получи безброй похвали за това, че е хубаво от време на време да се подстриже и движи без брада. 

Владе, не можах да те позная. Но излъчвате страхотно щастие“, Е, къде е брадата, Владе?!, “Не сте мръднали, г-н Пенев! Същият сте си без брада от времето на Под прикритие”, пишат последователи му под неговия пост. 

Актьорът пусна по-дълга коса и брада заради ролята си в „Откраднат живот“, но след края на последния сезон може преспокойно да смени прическата. А по снимките на Марта Вачкова разбираме, че той е извършил промяната още за рождения й ден, който бе преди броени дни. 

В края на юли Пенев се отбеляза от Созопол и Бургас, но в момента не уточнява кой е следващият морски град, избран от него за почивката му. Едно е ясно - със сигурност не му е скучно, заобиколен от най-близките си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари