IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде призна, че най-добрият й приятел е Далтън Гомес

10 август 2021 14 50

Съпругът й стана на 26 г. на 7 август

БГНЕС

Ариана Гранде е омъжена само от няколко месеца, но спокойно можем да кажем, че брачният живот й се отразява доста добре. Наскоро певицата призна, че Далтън Гомес е най-близкият й човек. А повод за това бе неговият рожден ден. 

„Честит рожден ден на моето бебе, моят съпруг и най-добър приятел“, написа звездата в своята история в Instagram. Там тя сподели непоказвана черно-бяла снимка от сватбата, на която целува своя любим.

Певицата изтъкна, че обича „безкрайно“ своя мъж, като празнува за първи път рождения му ден като негова съпруга. 

„Вие сте един за друг“, „Бъдете много щастливи“, „Голяма любов“, пишат последователите на изпълнитеката на „7 Rings“. 

Сгодявайки се през декември 2020-а, Ариана и Далтън сключиха таен брак през май тази година. Двамата са минали под венчило на скромна церемония в Монтесито, Калифорния. На нея са присъствали по-малко от 20 души. 

След като си казаха „ДА“ без много шум, двамата влюбени все пак показаха малко снимки от сватбата. От тях разбрахме, че Гранде е избрала рокля на Вера Уанг с впечатляващ воал, а младоженецът е заложил на класически костюм на Том Форд. 

По всичко личи, че след проваления годеж с Пийт Дейвидсън, певицата отдавна вече го е забравила и е истински щастлива в обятията на Гомес, който обещава да обича вечно. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари