IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Веско Ешкенази показа порасналите си синове

17 август 2021 08 40

Помислиха го за техен брат в Амстердам

БГНЕС

„Моите мили!“. Това написа Веселин Пантелеев-Ешкенази, показвайки във Facebook най-важните мъже в живота си. Световноизвестният цигулар сподели снимка от Амстердам, на която е с порасналите си синове Виктор и Артур.  

След като бе на море в Гърция, като съчета удоволствието с работата по няколко участия у нас, музикантът се завърна в Холандия, където е концертмайстор на Кралския Концертгебау оркестър. И веднга се видя със своите момчета. 

На снимката, споделена от цигуларя, се вижда и едно момиче, което най-вероятно е приятелка на един от двамата му синове. 

„Един минувач ни подвикна: Колко е хубаво братята да са заедно! Много бързо премина и не можах да го почерпя !!!”, написа още Ешкенази, качвайки още една снимка със синовете си, радвайки се, че го помислили за техен брат. 

Виктор и Артур, които се усмихват на снимките на своя популярен татко, са от брака на Веско с първата му съпруга Ангелина Атанасова. Тя почива от рак преди 17 години. 

„В първият момент, когато останах сам, си помислих, че няма да се справя. Най-малките неща ми се струваха страшно сложни. Аз не знаех как се пуска пералня, наистина в началото е някакъв пълен кошмар. Трудностите много ни сближиха. С децата бяхме като братя. Външно много приличат на майка си”, споделя Ешкенази за живота си след като останал вдовец.  След това той среща любовта в лицето на Станислава Стоева, с която живее на семейни начала, а през март тази година сключи и брак. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари