IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Михаела Филева показа стил в Закинтос

26 юли 2021 14 50

Певицата откри своя „Ин и Ян“

БГНЕС

„Слагам X поне за ден в моята #аженда“. Това написа Михаела Филева, показвайки на последователите си, че най-сетне е намерила време за почивка. Певицата и нейната половинка са в Гърция, където отмарят на остров Закинтос. 

Изпълнителката, която наскоро пусна албума „Ин и ян“, си е направила непринудена фотосесия на скалите, като по кадрите й личи, че тя определено е открила баланса край лазурния бряг. 

Филева е избрала дълга ефирна рокля за своята разходка. С по-нестандартен ретро принт, V-образно деколте и дълги широки ръкави, тя е перфектният избор както за плажа, така и за приятните вечери на морето. 

Певицата е съчетала своята рокля с бежова плетена шапка с по-широка периферия. А разглеждайки бижутата й, няма как да не отбележим, че колието й е по актуалните тенденции - с миди и златна верига. 

„Уникална, сигурно си изкарвате страхотно“, „Сладък микс танцувай с мен като диско легенда! Прекрасни сте!“, пишат последователи на Михаела под снимките й с гаджето. 

Наскоро изпълнителката призна, че мъжът до нея е човекът, с който иска да създаде семейство.

След завръщането си от Гърция, Михаела Филева продължава националното си турне.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари