IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Очарователната певица Михаела Филева е голямата изненада в програмата на „Светът на Tialoto“

30 март 2021 17 48

Дигиталното лайфстайл събитие ще се проведе на 31 март от 14:15 часа

Очарователната певица Михаела Филева е голямата изненада в програмата на „Светът на Tialoto“

Предстои да изпратим най-женския месец от годината с трепетно очакване на по-топлите и слънчеви дни. За да приповдигне още повече настроението на всички върли почитатели на последните тенденции в модата, красотата, поддържането във форма и всички онези трендове, които се разпространяват мълниеносно сред обществото, лайфстайл порталът Tialoto.bg отново организира дигиталното събитие „Светът на Tialoto“. То ще се проведе на 31 март от 14:15 часа и ще се излъчва на живо в новата стрийминг платформа за събития с професионален фокус Investor Media Pro, както и на Tialoto.bg/live. Специален гост, който ще разкаже повече за начинанията си през последната година и как се отрази пандемията от COVID-19 на пътуванията и развлеченията ни, ще бъде обичаната певица Михаела Филева.

Всички почитатели на талантливата изпълнителка знаят, че освен страхотен музикант, Михаела е и страстен любител на приключенията и разходките сред природата. За да бъде максимално полезна на всички ентусиасти, които за тази година са си поставили за цел да опознаят красивите и спиращи дъха кътчета от България и света, певицата ще разкрие част от любимите си дестинации и защо те имат специално място в сърцето ѝ.

Цялата програма на събитието, организирано от Tialoto.bg, ще откриете на: https://investormediapro.bg/event/tialoto-event/.

„Светът на Tialoto“ се провежда с подкрепата на Dental Care Center, Хил Клиник и Babe Laboratorios.

Медийни партньори на събитието са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Puls.bg, Az-jenata.bg, Лицата на града, Mikamagazine.bg

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари