IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отмъщава ли Джейми Спиърс на дъщеря си, която се отърва от попечителството му?

24 август 2021 17 50

Певицата се замеси в скандал с домашните си любимци

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс нямаше време да се отдалечи от скандала с баща си, тъй като отново влезе в неприятна история. Наскоро певицата беше обвинена в нападение на икономка. Според TMZ инцидентът се дължи на домашните любимци на звездата.
 

Всичко започна, когато икономката на Спиърс завела кучетата й при ветеринаря, твърдейки, че „те са на прага на смъртта“ поради тежка дехидратация. В резултат на това домашните любимци останаха в клиниката за лечение.

Бритни подозира, че баща й Джейми Спиърс, който уж се е опитал да вземе кучетата за себе си, е замесен в това. Възможно е по този начин той да се опитва да отмъсти на дъщеря си, която се отърва от попечителството му.

Ситуацията с кучетата предизвика конфликт между икономката и певицата. Съобщава се, че по време на кавгата звездата е ударила асистенката  по ръката. След това жената дори отишла в полицията.

Адвокатът на Спиърс, Матю Розенгарт, коментира скандала: „Това са свръхчувствени, сензационни новини и нищо повече. Нямаше удари, камо ли травми. Всеки може да напише изявление, но трябва да разберете, че това е измислен случай."

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари