IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на войната: Хейли Бийбър подкрепи Селена Гомес

27 август 2021 15 30

И двете дами имат история с Джъстин Бийбър

Снимка: Getty Images

Хейли Бийбър реши да сложи край на войната си със Селена Гомес и най-накрая да успокои феновете на двата фронта. 

24-годишният модел хареса публикация в профила на списание ELLE в Instagram, с която се оповестява, че Селена е новата им корица за месец септември. Изпълнителката позира на ъгъла на легло, носейки черна тениска, розова пола и мрежести чорапи. Русата й коса е добре оформена, а ярко червено червило завървшва визията. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Въпреки че едно просто харесване в Instagram може да не значи много за обикновения човек, но феновете на Гомес и Хейли знаят, че това е огромна стъпка в техните отношения. Селена излизаше с Джъстин Бийбър в продължение на няколко години преди окончателно да приключат връзката си през 2017 година. Само няколко месеца по-късно стана ясно, че Джъстин е предложил брак на Хейли. Двамата се женят през 2018-а пред най-близките си хора. 

Малко след раздялата живота на Селена се срина, като тя призна, че е диагностицирана с лупус и ще претърпи трансплантация на бъбрек. Изпълнителката слезе за малко от сцената, за да се погрижи за себе си и да пребори вътрешните си демони. Много от феновете й сметнаха, че всичко това е породено от действията на Джъстин и се обърнаха срещу него и съпругата му. Започнаха да валят теории на конспирациите, като в интернет се появиха твърдения, че Хейли ненавижда Селена и дори имаше клипчета, в които тя моли да се смени радиостанция, по която върви песен на Гомес.

Селена след това пусна няколко парчета, едно от които се казваше "Lose You to Love Me". Веднага беше сметнато, че то е написано за Джъстин, защото в него се пее "За два месеца успя да ме замениш". Феновете заявиха, че именно два месеца след окончателната раздяла между двамата изпълнители, Бийбър е предложил брак на Хейли. "Песента е вдъхновена от множество неща, които се случиха в живота ми след пускането на последния ми албум", каза Гомес преди време. 

През годините Хейли и Селена се опитват да потушат огъня между феновете си, като твърдят, че не таят лоши чувства една към друга. "Моля ви, бъдете мили към всеки един", написа Гомес на почитателите си и добави, че не харесва когато жени се опитват да смачкат други жени. "Няма значение от ситуацията, ако сте мои фенове, моля ви не бъдете жестоки към хората, моля". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Болдуин наскоро хареса и корицата на мартенския Vogue, на която отново застана Селена. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари