IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Травис Скот нае цял училищен автобус само за дъщеря си Сторми

30 август 2021 11 00

Рапърът и Кайли Дженър очакват и второ дете

Снимка: Getty Images

Сторми Уебстър получи нетипична изненада от баща си Травис Скот. 

Преди няколко дни Кайли Дженър сподели снимки на 3-годишната си дъщеря, която развълнувано разглежда училищен автобус, пипайки външната страна на возилото и разхождайки се вътре. Момиченцето е облечено с тениска на Space Jam и бели панталонки. Въпреки че е далеч от училищната възраст и едва ли някога ще влезе в подобен автобус, Сторми все пак се докосна до транспорта, с който много деца на обикновени родители се придвиждват до училището си. 

Част от феновете се зарадваха на кадрите и заявиха, че дъщерята на Кайли и Травис изглежда много сладка, но други сметнаха, че наемането на училищен автобус е прекалено. Това накара Дженър да обясни действието на гаджето си. "Всичко, за което Сторми говори, е да се вози в голям жълт автобус. Затова татко й я изненада", пише звездата. 

Въпреки че не разкри точно откъде се е появила тази мания по училищните автобуси, Дженър публикува снимки на Сторми в профила си и написа "любимото ми момиче". Хейли Болдуин веднага коментира кадъра и заяви, че 3-годишното момиченце е "по-готина от всеки, когото познавам".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Преди няколко дни беше съобщено, че Кайли и Травис очакват второто си дете. Засега нито един от тях не е потвърдил слуха. Дъщеря им Сторми навърши 3 години през февруари. Въпреки че Дженър и Скот се разделиха през 2019 година, те останаха доста близки и се грижат заедно за момиченцето си. Последните слухове са, че двамата отново са заедно, като дори присъстваха на специална церемония преди няколко месеца.

В чест на рождения ден на Сторми, Кайли изрази любовта си към нея в социалните мрежи. "Благодаря ти, Боже, че ми изпрати тази малка душа. Плача днес, защото не мога да спра времето. Ще ми липсват всичките малки неща като сладкия й глас и дългите разговори. Да те гледам как изпитваш всичко за първи път, беше най-прекрасното нещо през последните години", пише Дженър. Тя допълва, че очаква Сторми да се превърне в най-специалното момиче и ще постигне всичко, за което си мечтае. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари