IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стенли Тучи: Имах рак и успях да го победя

8 септември 2021 14 50

Актьорът получил диагнозата преди три години

Снимка: БГНЕС

Стенли Тучи говори открито за медицинска диагноза, която е получил преди три години.

В интервю за списание Vera 60-годишният актьор разкрива, че през 2019 година му е бил открит тумор на езика. „Беше прекалено голям за операция и затова трябваше да предприемат лечение с огромна доза химиотерапия“, разказва той. За щастие, Тучи в момента е в ремисия и казва, че най-вероятно ракът няма да се завърне.

Докато споделя за своята битка, Стенли спомена, че и преди се е сблъсквал с рака, което го е накарало да промени изцяло живота си. Първата му съпруга губи битката с болестта, а Тучи е бил до нея през целия процес на лечение. Споделя, че да гледа как Кейт се бори и потъва в агония е било ужасно и затова първоначално не е искал да се подлага на химиотерапия, когато му поставят диагнозата. Актьорът и съпругата му се женят през 1995 година и са заедно до 2009-а, когато Кейт умира от рак на гърдата.

Тучи, който има общо пет деца, говори и за това как болестта се е отразила на наследниците му. „Те се справиха чудесно, но им беше доста трудно. В продължение на шест месеца трябваше да се храня през тръбичка. Едва отидох за дипломирането на близнаците ми“, казва той. Стенли е баща на 21-годишните близнаци Исабел и Николо, 19-годишната Камила, 6-годишния Матео и 3-годишната Емилия. Последните две деца той споделя със сегашната си съпруга Фелисити Блънт, а първите три са от брака му с Кейт.

„Ракът едновременно те кара да се страхуваш и да бъдеш смел. Сега се чувствам много по-стар, отколкото преди болестта. Но все пак исках да се боря и да продължавам напред“, категоричен е актьорът.

Миналата година, малко след началото на световната изолация, Тучи стана истинска сензация в социалните мрежи, след като приготви коктейл „Негрони“ на съпругата си. Към класическата рецепта от два шота джин, сладък вермут и Кампари, актьорът добави и чаена лъжичка балсамов оцет. Наскоро пък той започна свое предаване по CNN „Стенли Тучи: В търсене на Италия“, в което посещава различни региони от Ботуша, разкривайки интересни факти за историята и културата им, както и пробвайки най-известните им ястия.

На големия екран сме виждали Стенли Тучи в няколко доста незабравими роли във филми като „Дяволът носи Прада“, „Игрите на глада“, „Бурлеска“, „Спотлайт“ и много други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари