IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън е сгодена за Дани Фуджикава

14 септември 2021 15 00

Двамата вече имат 2-годишна дъщеря

Снимка: Getty Images

Сватбени камбани съвсем скоро ще зазвънят в чест на Кейт Хъдсън и Дани Фуджикава.

Преди ден актрисата разкри, че е сгодена за дългогодишния си приятел, от когото вече има една дъщеря. Хъдсън публикува снимка в социалните мрежи, с която позволи на последователите си да видят диамантения пръстен, подарен ѝ от Фуджикава. „Да го направим“, написа тя, добавяйки и няколко емотиконки на булка.

Само за няколко минути актрисата получи множество поздравления от приятели и фенове, включително и от зълва си Сара Фостър. Тя разкри, че е била една от малкото хора, които са знаели за важния момент. „Еха, официално е. Няма да лъжа, че беше доста трудна за пазене тайна. Може да съм се изпуснала и да съм казала на няколко души“, написа Сара. Сестра ѝ – Ерин Фостър – също се включи и изрази вълнението си, че най-накрая ще бъде и сестра с Кейт Хъдсън.

Годежният пръстен на актрисата направи своя светски дебют и на червения килим на Met Gala. За събитието Кейт беше облечена в розов сутиен с малки пайети, голяма розова пола и дълго до пода палто. Всичко това беше дело на Michael Kors, а аксесоарите от Lorraine Schawartz включваха розов клъч и диамантения годежен пръстен. Гримът на Кейт също беше в розово, за да се съчетава идеално с тоалета.

Кейт Хъдсън

Снимка: Getty Images

„Гримът на Кейт беше вдъхновен от розовата ѝ рокля. Исках да направя класическото американско момиче, което беше пресъздадено чудесно от Майкъл Корс“, казва гримьорката Куийн Мърфи пред списание People. Тя започнала подготовката на кожата със серум за лицето, деколтето и врата, последван от крем за очи и балсам за устни. След това е нанесла няколко нюанса фон дьо тен и малко пудра. После Мърфи използва бронзови, розови и кафяви сенки за очите и бузите. Визията е завършена с неутрален гланц за устни.

На червения килим Кейт Хъдсън беше без годеника си, с когото са заедно от 2017 година. През 2019 година актрисата разкрива, че иска да прекара остатъка от живота си с Дани Фуджикава. „Имам най-добрия мъж... За първи път имам чувството, че имам истински партньор“, казва тя пред Women's Health.

Двойката има и 2-годишна дъщеря Рано Роуз, която е родена на 2 октомври 2018 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари