IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеф Бриджис се похвали: Ракът ми вече е в ремисия

15 септември 2021 10 50

Актьорът получи тежката диагноза преди година

Снимка: БГНЕС

Джеф Бриджис споделя нови детайли около здравословното си състояние.

Носителят на „Оскар“ заяви, че вече е в ремисия, след като преди година е бил диагностициран с лимфома. Джеф допълни, че се възстановява и след изкаран коронавирус и в момента се чувства доста добре. Според него, вирусът е бил доста по-сериозен от рака и затова все още здравето му не е в оптимална форма.

„Ракът ми вече е в ремисия. Голямата буца вече се е свила до размера на малко топче“, написа Бриджис в своя уебсайт. Той допълни, че вече гледа коронавируса в задното си огледало, но битката е била наистина жестока. „Ковид ми срита задника доста добре, но в момента съм ваксиниран и се чувствам много по-добре... може би ваксината е причината за бързото ми подобрение“.

Актьорът обясни, че дори е имал нужда от кислородно обдишване, за да се справи с вируса. Вече кислородната маска е в историята, благодарение на лекаря Зак Уермес и неговия екип. Джеф заяви, че е решил да направи всичко възможно, за да подобри здравето си, за да може да присъства на сватбата на 35-годишната си дъщеря Хейли Бриджис.

„Имах цел – да съпроводя дъщеря ми към олтара. Тя се омъжи за прекрасен мъж, Джъсти Шейн. Благодарение на Зак и неговия уникален екип, аз имах възможността не само да съпроводя Хейли, но и да танцувам с нея, без да ми се налага допълнително обдишване“, похвали се Бриджис. Видео от танца беше публикувано в интернет.

Според актьора, той и съпругата му Сюзън Джестън са били заразени с коронавирус през януари докато е получавал поредната доза химиотерапия заради рака. Сюзън влиза в болница за пет дни, а Джеф остава под лекарско наблюдение цели пет седмици. „Причината за дългия ми престой беше слабата ми имунна система. Борбата ми с ковид направи тази с рака да изглежда като разходка в парка“, разкрива Бриджис през март.

Признава, че е имало моменти, в които е изпитвал ужасна болка и дори е крещял в продължение на няколко минути вечер. Въпреки трудното преживяване, Джеф се е чувствал щастлив през голяма част от времето. „Този досег със смъртта ми донесе един огромен подарък – осъзнах, че животът е кратък и красив. Любовта е навсякъде около нас и е постижима по всяко време“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Фифи ( преди 2 години )
Да си жив и здрав и да продължиш със филмовата си кариера
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар