IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заради ваксините: Белият дом кани на среща Ники Минаж

21 септември 2021 10 50

Певицата още не може да се реши за първа игла

БГНЕС

Ники Минаж привлече вниманието на американското общество, обявявайки, че няма да отиде на Met Gala 2021, защото не е ваксинирана и все още не е направила своя избор за препарат. Освен това, посочвайки, че иска да проведе свое собствено „проучване“ за препаратите срещу COVID-19, изпълнителката предизвика широка дискусия в социалните мрежи.

Малко след като рапърката сподели своята публикация в Twitter, е получила покана от екипа на Джо Байдън, занимаващ се с подобряване на информираността на американците за ваксините.

„Белият дом ме покани и мисля, че това е стъпка в правилната посока“, написа Минаж в социалната мрежа и уточни, че ще отиде.

Ники коментира още, че вече е избрала специален аутфит в розово, с който да се появи на срещата, на която смята да зададе всички въпроси, които вълнуват не само нея, но и много други хора, които все още се колебаят и не са се ваксинирали.

Междувременно от Белия дом обявиха официално пред Twitter, че са се свързали с певицата по телефона, за да я убедят в безопасността на ваксините. От друга страна лекари, насърчаващи ваксинацията, искат да я убедят, че поставянето на ваксина не води до проблеми с тестисите, както тя твърдеше по-рано.

По-рано, говорейки за събитието, на което не присъства заради това, че няма документ за ваксинация, Минаж наблегна пред последователите си за това колко е важно да носят двуслойна маска, при това не под носовете си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари