IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рене Зелуегър и любимият ѝ Ант Анстед влюбени на обща снимка

21 септември 2021 09 00

Фотосът вече е в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

За много съвременни двойки публикуването на обща снимка в социалната мрежа е важна стъпка в една връзка и сега актрисата Рене Зелуегър и британският водещ на автомобилно шоу Ант Анстед решиха да я направят. Ант публикува в профила си в Instagram очарователно черно-бяло селфи с избраничката си. Публикацията направи положително впечатление на абонатите на телевизионния водещ и събра много одобрителни коментари. Може би Рене би подкрепила инициативата на Анстед, но актрисата не е регистрирана в социалните мрежи.

Не мислете обаче, че сега феновете ще могат да следят развитието на звездния им роман в мрежата. От самото начало влюбените не бяха в настроение да бъдат откровени за случващото се между тях. „Рене и връзката ми са нещо наистина лично“, призна Анстед. „Това е нещо, за което наистина не искам да говоря много.“

Рене и Ант се срещнаха в шоуто на Discovery + Celebrity IOU Joyride, където той беше водещ, а тя гост. „Понякога двама души просто се срещат в точното време и между тях прескача искра“, коментира един от познатите на двойката.

Също така, според него, Зелуегър и Анстед споделят общи интереси и гледат по сходен начин на живота. Изглежда, че те са наистина сериозни и дори голямото натоварване на двамата не пречи на връзката. Влюбените се опитват да си дават възможно най-много свободно време. Освен това наскоро Рене се срещна с най-малкия син на Ант от предишен брак. А това е сигурен знак, че двамата гледат на отношенията си сериозно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари