IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рене Зелуегър вече не крие новото си гадже

11 август 2021 14 50

Звездата се появи на публично събитие с новия мъж в живота си - Ант Анстед

БГНЕС

Рене Зелуегър вече не крие гаджето си. Холивудската звезда присъства на първото си публично събитие заедно с новия мъж в живота си - тв водещия Антъни Анстед.  

52-годишната носителка на награда "Оскар" придружи своя 42-годишен любим, който води предаването "Дилъри на колела“, на гала вечеря, организирана от Radford Motors в Музея на въздуха в Лион, Санта Ана, Калифорния.

Двамата бяха заснети на множество снимки, споделени в Instagram сторитата на други гости на събитието.

Анстед носеше черно-бял смокинг на събитието, докато звездата от „Дневникът на Бриджит Джоунс“ беше избрала зашеметяваща черна рокля.

Двойката за първи път беше засечена от папараците на романтична разходка през юни. Счита се, че двамата са се запознали покрай поредица, заснета от канала Discovery+.

През последния месец двамата са забелязвани на няколко пъти в района на къщата на Ант в Лагуна Бийч, Калифорния.

Анстед наскоро финализира развода си с майката на малкия си син Кристина Хаак. Кристина и Антъни споделят юридическо и физическо попечителство над почти двегодишното момченце. Тв водещият има и още един развод зад гърба си, от който има още две деца.

Връзката на Анстед със Зелуегър дойде девет месеца след развода му с Кристина Хаак. Двойката, която обяви раздялата си през септември 2020 г., след близо две години брак, споделя 23-месечния син Хъдсън. Преди брака им 38 -годишната Хаак беше женена за Тарек Ел Муса, който също беше на събитието в събота с годеницата си Хедър Рей Йънг. По време на партито 39 -годишният Ел Муса дори сподели видеоклип на Анстед, който изнася реч чрез своята история в Instagram.

Анстед също има дъщеря на име Амели и син Арчи, които са родени от първата му съпруга Луиз Анстед. От своя страна бившата на водещия грееше вечерта заедно с новата си приятелка, с която бързо се сближи.

„Рене вече премества нещата в къщата на Мравка. Той я обожава и я кара да се чувства в безопасност “, сподели ексклузивенизточник пред Us Weekly миналия месец. „Рене се срещна с най -малката си и той също я обича. Рене е толкова страхотна с децата и стопля сърцето на Мравката да я види да бъде толкова добра с него", добавя той. 

Бившият водещ на предаването „За любовта на колите“ е „развълнуван от живота“, тъй като отношенията му с Рене Зелуегър се затоплят.

„Част от това може да се дължи на това, че се среща с Рене, но определено беше развълнуван да направи този проект и изглежда развълнуван да прави всички различни проекти, по които работи“, споделя вътрешният човек. „Можете да кажете, че той е на добро място в живота си - той е супер щастлив. Изглежда, че гори. Той е там, където иска да бъде, и прави нещата да се случват", обяснява още той за новата светска двойка.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари