IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 74: Сюзън Сарандън се отказа да търси гадже, иска спътник

9 август 2021 10 50

Звездата няма претенции за пола и възрастта, само да има желание да пътува

БГНЕС

Актрисата Сюзън Сарандън смята, че времето ѝ за срещи и връзки вече е почти изтекло и вместо половинка, си търси компания за пътуване. 

“Искам да си имам приятел за пътуване - мъж или жена, възрастта няма значение, важното е да има приключенски дух и да е мил”, коментира пред списание People 74-годишната звезда.

“Искам да намеря спътник, който притежава страст и да обича това, което прави. Искам да кажа, че съм доста отворена и широко скроена”, добави тя.

Сюзън призна, че покрай ковид ситуацията и възрастта си не вярва, че може да намери половинка в романтичен план, но надеждата й не е съвсем умряла. 

През годините актрисата е излизала с доста мъже, сред които Франко Амури, от когото има 36-годишна дъщеря на име Ева. От връзката си с Тим Робинс тя има двама сина - Джак (32 г.) и Майлс (29 г.). Последната публична връзка на Сюзън бе с режисьора Джонатан Бриклин, но тя приключи през 2015-а. 

 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари