IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Беатрис роди първото си дете

20 септември 2021 17 40

Това е 12-ото правнуче на кралица Елизабет II

Снимка: БГНЕС

Принцеса Беатрис стана майка! Внучката на кралица Елизабет II е родила първото си дете от съпруга си Едоардо Моци.

Щастливата новина беше официално съобщена от Бъкингамския дворец, откъдето публикуваха изявление в социалните мрежи. Бебето е момиченце и се е родило на 18 септември в 23:42 местно време в болница „Chelsea nad Westminister“ в Лондон. То тежи 2 килограма и 700 грама, като майката и бебето са в отлично здраве. „Дядовците и бабите, както и прабабата на бебето са информирани и са щастливи от новината. Семейството иска да благодари на целия екип в болницата за прекрасната им грижа“, гласи още съобщението.

Момиченцето, чието име не се споменава, е първо за Беатрис, но второ за Едоардо Моци. Той има син Кристофър Уолф, когото споделя с бившата си приятелка Дара Хуанг. В кралския двор това ще бъде 12-ото правнуче за кралица Елизабет II и второ внуче за Сара Фъргюсън и принц Андрю. Двамата станаха баба и дядо за първи път по-рано през годината, когато принцеса Юджини роди сина си Аугъст.

„Едоардо е един от най-добрите бащи. Винаги се интересува от сина си, а Беатрис вече показа, че е перфектната мащеха. Тримата ходят на семейни ваканции и са много щастливи“, заяви преди време източник пред списание People. Друг добавя, че принцесата вече е приела Кристофър като част от семейството. „Той е голяма част от нейния живот“.

Принцеса Беатрис и Едоардо се ожениха на тиха церемония през юли 2020 година, след като първоначалните им планове се отмениха заради пандемията. Те поканиха само 20 гости, включително принц Филип и кралица Елизабет II. Сватбата се състоя в църквата в парка „Уиндзор“, който е на няколко пресечки от двореца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари