IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Греъм е бременна с близнаци

21 септември 2021 15 00

Вижте какъв е техният пол

Снимка: Getty Images

Изненада! Ашли Греъм съвсем скоро ще стане майка на три деца.

Два месеца след обявяването на втората си бременност, моделката разкри, че тя и съпругът ѝ Джъстин Ървин очакват не едно, а две бебета. Във видео, публикувано в Instagram на 20 септември се вижда как бъдещите родители чакат резултата от теста за бременност. По време на рутинен лекарски преглед Ашли и Джъстин получават изненадваща новина, разбирайки че очакват близнаци.

„Това близнаци ли са? Това е момче... а това е момиче“, казва Ашли. Лекарят обаче бърза да я поправи, казвайки и че очаква две момчета. Това означава, че моделката съвсем скоро ще трябва да се справя с цяло мъжко войнство у дома, тъй като вече е майка на 20-месечния Айзък.

Греъм сподели новината за бременност през юли, публикувайки снимки на наедрялото си коремче. „Последната година беше пълна с малки изненади, големи болки, познати стартове и нови истории. Тепърва започвам да осъзнавам и да се вълнувам за новите неща, които ни очакват“, написа тя под публикацията. Това ще са второ и трето дете за Ашли и Джъстин, които се ожениха през 2010 година. През януари 2020 година се роди синът им Айзък.

През февруари 2021 година Греъм сподели най-важния урок, който е научила от майчинството. „Научих се на много търпение. Научих колко неегоистичен е един родител и как не ми трябва толкова много пространство, за да функционирам през деня“, казва тя пред E!News.

Засега Ашли не е споделила кога точно се очаква появата на близнаците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари