IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл - заедно в Ню Йорк

25 септември 2021 13 30

Херцозите на Съсекс с важна мисия

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл ще се появят заедно за първи път официално, след раждането на дъщеря си Лилибет, на събитие в Ню Йорк.

Благотворителната организация Global Citizen обяви участието на херцога и херцогинята на Съсекс в Global Citizen Live. Онлайн събитието ще се проведе на 25 септември в Ню Йорк на Голямата поляна на Сентръл Парк. Двойката ще говори в подкрепа на масовите ваксинации.

Принц Хари и Меган Маркъл ще настояват страните от Г-7 и Европейският съюз да дарят най-малко милиард дози ваксина Covid-19 на всички нуждаещи се страни възможно най-скоро. Двойката насърчава универсалната ваксинация, откакто тя стана достъпна.

Херцогът на Съсекс изнесе реч за ваксинациите този май на голямо събитие на Global Citizen, наречено „Vax Live: Концертът за обединяване на света“ в Лос Анджелис. Тогава Хари, който остави бременната Меган у дома, можеше да се почувства като суперзвезда - публиката го поздрави толкова силно. Той говори пред публика в продължение на пет минути. Това беше първата му публична изява след преместването си в Америка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари