IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън призна, че не може да си върне формата след третата бременност

26 септември 2021 13 30

Тя говори открито за загубата си

БГНЕС

Криси Тейгън призна, че в момента тялото й е в „застой“ и все още не може да си върне формата след третата бременност. Макар да мина близо година откакто тя загуби детето си заради медицински усложнения, организмът й все още не може да се нагоди, става ясно от нейна публикация в Instagram. 

„Наистина е странно, когато загубиш бебе и тялото ти спре на пауза“, пише тя и обяснява как след аборта й е трудно да си възвърне предишните килограми, защото тялото й продължава да е объркано, защото не се случва нито раждане, нито кърмене - естествени процеси, с които то се променя. 

„Бих излъгала, ако кажа, че това не е много гадно. Не само, че сте изключително тъжни, дяволски тъжни от това, което би могло да бъде, но имате това ежедневно напомняне всеки път, когато се погледнете в проклетото огледало“, признава още съпругата на Джон Леджънт, говорейки за своето възстановяване. 

„Ти си красива както отвън, така и отвътре“, написа й Парис Хилтън. Освен певицата, много нейни фенове я окуражиха, че изглежда чудесно и има две деца, чиито усмивки ще я радват всеки ден.

След като загуби сина си в 20-та седмица, Криси Тейгън се оттегли за известно време от социалните мрежи. По-късно тя отново пусна профилите си и бе откровена за всичко онова, което е преживяла. Именно така спечели симпатията на своите последователи, някои от които изтъкнаха, че не всички известни личности са толкова откровени за своите нещастия. 

Все пак, качвайки черно-бели снимки от болницата, показвайки с тях как тя се мъчи, тя получи и доста критики. 

Американският модел отново се снима по бельо и отново показва извивките си по-отблизо. Дори наскоро призна, че е успяла да влезе в много тесни дънкови шорти, само и само, за да си направи по-горещи кадри. 

Криси Тейгън и Джон Леджънт имат две деца - Луна, която вече е на 5, както и син на имен Майлс (3 г.).

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари