IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд тренира и дундурка дъщеря си Уна Пейдж едновременно

28 септември 2021 14 40

Актрисата показа, че е една истинска практична майка

БГНЕС

Амбър Хърд показа, че вече се е научила да жонглира с много задачи едновременно, откакто стана майка преди 12 седмици. През юли месец бившата съпруга на холивудската звезда Джони Деп се сдоби с момиченце, родено от сурогатна майка.

Бебето на актрисата от Aquaman носи името Уна Пейдж.

Амбър вече на няколко пъти коментира в интервюта майчинството си и по-точно факта, че отглежда бебето съвсем сама. Този път блондинката показа на последователите си в Instagram, че вече се е научила да бъде и практична майка, която докато спортува у дома, успява да дундурка и своето бебе.

Актрисата публикува няколко снимки, на които се вижда, че с едната ръка вдига гиричка, упражнявайки своя бицепс, а в другата държи Уна.

35-годишната Хърд е коментирала снимките с думите: „Мултитаскинг мама“ (майка, която едновременно върши много неща). Изглежда годна за това в черен спортен сутиен и чифт подходящи гамаши, косата ѝ беше разпусната на плитка.

Амбър се сдоби с бебето малко след края на горчивото съдебно дело, което водеше със своя екссъпруг Джони Деп. Двамата се съдеха относно случаи на домашно насилие, като взаимно се обвиняваха един друг. В крайна сметка съдът застана на страната на блондинката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Актрисата обяви, че е станала майка с думите: „Дъщеря ми е родена на 8 април 2021 г. Казва се Уна Пейдж Хърд. Тя е началото на остатъка от живота ми.“

Според информация от списание People, второто име на момиченцето е почит към покойната майка на Хърд – Пейдж Хърд, която почина миналата година. На 1 април 2021 г. актрисата отбеляза една година от смъртта на майка си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари