IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп трудно би се разделил с Джак Спароу

30 септември 2021 08 40

Актьорът е готов отново да облече костюма на пирата

Снимка: БГНЕС

За близо четиридесет години от кариерата на Джони Деп неговият капитан Джак Спароу се превърна в най-обичания герой за милиони фенове на франчайза на „Дисни“ „Карибски пирати“. И както се оказа, актьорът няма да се сбогува с главния герой.

За съжаление на феновете стана ясно, че участието на Деп в петата част на франчайза на „Пирати“-те „Мъртвите не разказват приказки“ през 2017 г. ще е последното му. Компанията Disney изгони актьора след скандалната история с Амбър Хърд и дори отказа епизодичната поява на Джак Спароу в 6-ата част на продукцията. Холивудската звезда обаче няма планове да се сбогува с любимия си герой, въпреки холивудския бойкот.

По време на пресконференция на филмовия фестивал в Сан Себастиан Деп каза, че Джак Спароу „никога няма да го напусне“, той винаги е готов да разсмее хората и ще играе пират при всяка възможност, включително детски партита.

„Радвам се, че успях да съживя такъв герой като капитан Джак. Мога да дойда в дома на някого и да играя на рождения ден на вашите деца“, каза Деп пред репортери.

„Нямам нужда от компания за това. Мога да го направя сам и никой не може да го спре. Това е най-голямото удоволствие. Мога да взема Джак Спароу със себе си, просто като го сложа в кутия и когато се появи възможност, ще зарадвам хората, ще им дам усмивки, смях и положителни емоции във важен момент от живота им“, продължи актьорът.

След като „Дисни“ отказа на Джони Деп удължаване на договора, за да задържи публиката в шестата част на „Карибски пирати“ персонажът на друг звезден актьор – Орландо Блум може да стане водещ. Но няма как да не признаем, че успехът на поредицата бе именно заради присъствието на Деп в нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари