IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп бил изоставен от майка си като тийнейджър

17 септември 2021 18 00

Това показват документи по нейното дело за развод

БГНЕС

Джони Деп е бил изоставен от майка си като тийнейджър, като трябвало да се погрижи сам за прехраната си. Това показват документите по делото ѝ за развод. Според психолози, липсата на обич от страна на жената, която го е родила, може би е повлияла негативно върху неговата психика.

Данните са от 1981 г., когато явно започнали проблемите между Бети Сю Деп и нейният съпруг Джон Кристофър. Тогава синът им бил ученик. Когато се развеждат, той е на 15 и според показанията на майка му, е„еманципиран и се издържа сам“.

И макар жената, създала Деп да твърди, че не правел проблеми, самият той споделя в свои интервюта, че се докоснал за първи път до наркотиците на 11. А само година след като родителите му вече не са заедно, решава да напусне гимназията, в която учи, пише Page Six.

„Той каза, че от 11-годишна възраст е приемал всякакви вещества, включително марихуана, кокаин, екстази, LSD, обезболяващи с рецепта, опиати и магически гъби. Употребата на наркотици е била начин да се спаси от семейните проблеми“, казва колегата на Джони Пол Барези. Той посочва, че няколко месеца е живял в кола, докато свирел с групата си.

Според американския актьор, Деп имал няколко тежки години след като не живеел с родителите си и на 17 далеч не бил еманципиран, нито можел да се издържа сам, но трябвало да се сблъска с улицата.

„Майка му се отрече от него в момент, когато той безспорно се нуждаеше най-много от нея“, категоричен е той.

Майката на холивудската звезда почива през 2016 г. В свое интервю пред списание Rolling Stone, две години след смъртта ѝ, той признава, че баща му бил строителен инженер и вечно отсъствал от дома, като жена му трябвало да отгледа четирите си деца почти сама.

И макар Деп да твърди, че не е имал нещастно детство, според запознати, той обявил на погребението й:

„Майка ми е може би най-лошото човешко същество, което съм срещал в живота си“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари