IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил и Джейда Смит – брак, в който моногамията не е задължителна

2 октомври 2021 16 30

Актьорът разкрива пикантни истории от личния си живот

Снимка: Getty Images

Някои двойки нямат какво да крият.

Вземете например Уил Смит и Джейда Пинкет Смит, които са споделили почти всеки един детайл от 23-годишния си брак, включително връзката на водещата с Олгъст Алсина по време на кратка раздяла със съпруга ѝ. Оказва се, че Джейда не е била единствената, която е имала други романтични взаимоотношения и това ще бъде разкрито в предстоящия мемоар на Уил Смит.

В навечерието на премиерата на книгата актьорът застава пред списание GQ, за да сподели малко повече за брака си и как той се различава от останалите. Според Смит, Джейда никога не е вярвала в традиционния брак, защото е била отгледана от семейство, в което някои членове са имали нестандартни връзки. Именно затова разбиранията на двамата за любов много са се различавали и това накарало Джейда да направи няколко компромиса.

Звездите се женят през 1997 година, като началото на жертвите започва още от сватбата. Според книгата на Уил, Джейда не е искала традиционна церемония, но се е съгласила в името на съпруга си. Друга жертва е отказът на водещата да подгрее Guns N' Roses заедно с групата си Wicked Wisdom, за да може Уил да снима филма The Pursuit of Happyness.

„Това ще е един от многото болезнени компромиси, които Джейда ще направи през годините, пренебрегвайки собствените си ценности“, пише Уил в книгата си относно сватбата. След това следва закупуване на имение, което съпругата му мразела. Актьорът пише, че това е една от най-големите му грешки и определя покупката като „тъжна“ и „болезнена“.

Ситуацията обаче излиза извън контрол по време на 40-ия рожден ден на Джейда, когато всичко завършва с огромен скандал и сълзи в очите на дъщеря им Уилоу. Уил искал да изненада съпругата си с празнична вечеря в Санта Фе, където да ѝ покаже документален филм, направен от него, за семейство Пинкет и прадедите им чак до времената на робството. Прожекцията обаче има обратен ефект и вместо да впечатли Джейда, я превръща в истински звяр, който се нахвърля върху Уил.

„Това беше най-гнусната демонстрация на его, която някога съм виждала“

Повратната точка ги кара да се замислят над брака си и какво трябва да променят, за да го вкарат отново в релси. „Бракът ни не работеше. Не можехме повече да се преструваме. И двамата бяхме нещастни и трябваше да променим нещо“, пише Уил. Тогава двамата сядат и започват да говорят дали не е време да забравят за моногамията и да потърсят отдушник в друг човек, извън брака.

Смит признава, че през по-голямата част от връзката си с Джейда, нещата са били традиционни, но постепенно и двамата разбират, че това не е единственият начин за щастие. Преди време водещата разкри, че е имала извънбрачна връзка с рапъра Олгъст Алгина, а в интервюто за GQ Уил допълни, че също е имал няколко забежки, но не споделя повече подробности.

„Джейда не е била единствената, която е имала сексуални отношения извън брака“, казва Уил. Той описва брака като „затвор“, от който понякога трябва да избягаш, за да намериш щастието. Според актьора, с Джейда в момента се намират на много по-добро място във връзката си, защото си вярват и са си дали нужната свобода. „Не препоръчвам този път за всеки. Но свободата, която сме си дали един на друг и безрезервната подкрепа, за мен, е най-висшата форма на любов“.

Джейда и Уил Смит ще отпразнуват 24 години брак през декември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари