IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер: С Орландо се разбираме чудесно

5 октомври 2021 15 00

Моделката заяви, че веднага си е паснала и с Кейти Пери

Снимка: Getty Images

Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш в добри отношения с бившия си и Миранда Кер знае това.

Преди няколко дни моделката се похвали, че е част от едно модерно семейство, имайки предвид близките отношения с бившия си съпруг Орландо Блум. Двамата бяха женени от 2010 до 2013 година, като имат и 10-годишен син Флин. Бракът им обаче не продължава дълго, но любовта все още е там. В момента и Кер, и Блум имат нови семейства, но продължават да поддържат добри отношения и често се събират на едно място.

Орландо Блум

Снимка: Getty Images

В епизод от подкаста Ladies First With Laura Brown, Миранда сподели нови детайли около личния си живот, доказвайки още веднъж, че няма драма между нея и бившия ѝ съпруг. „Невероятно е, че Орландо и аз успяхме да намерим партньори, които ни пасват чудесно. Съпругът ми Евън Шпигел и Орландо се разбират доста добре, като същото важи за мен и Кейти“, казва тя пред InStyle. Допълва, че няма напрежение между двете семейства, а хармонията е това, което ги води.

Всъщност приятелството между Кер и Пери започва доста бързо. Двете се запознават още през 2016 година и веднага си пасват. „Още от първия ден на раздялата ми с Орландо, двамата останахме много близки, много добри приятели. Винаги съм искала най-доброто за него и той го е искал за мен“, казва още моделката. В момента тя се радва на живота си с Евън Шпигел, от когото има и двама сина – 3-годишния Харт и 23-месечния Майлс.

Според Миранда, именно раждането на трите ѝ момчета я е накарало да забави малко ход в професионален аспект и да се фокусира върху други важни неща. „Започнах да приоритизирам времето си и осъзнах, че не ми трябват толкова много задължения. Не трябва да се съгласявам с всеки проект. Изглежда, че кариерата ми е в добър период и мога да бъда малко по-избирателна относно това, което правя“.

С намаляването на професионалните задължения се отваря повече свободно време за семейството. В това число се включват и ваканции заедно с Орландо и Кейти. „Обичам я. Може да се каже, че я обичам повече от бащата на Флин“, шегува се Кер относно певицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари