IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада! Ние сме влюбени и сме заедно!

6 октомври 2021 08 30

Кои се оказаха най-изненадващите двойки-знаменитости на лято 2021?

БГНЕС

БГНЕС

Може би най-изненадващата двойка-знаменитости за тази година, която и най-малко сме очаквали да видим отново, е втората серия „Бенифър“. Става въпрос за Бен Афлек и Дженифър Лопес, които се събраха 17 години, след като развалиха годежа си. Двамата подновиха любовта си през пролетта на годината, но официално се появяват заедно от около месец.

А ето и кои са другите влюбени звездни двойки, които направиха своя дебют през лятото на 2021 г. за изненада на своите фенове:

Бен и

Снимка: БГНЕС

Адел и Рич Пол

Британската попзвезда и американският спортен агент за първи път предизвикаха слухове за романтика по между си, когато се появиха заедно на финалите на NBA през юли. През август списание Us Weekly потвърди, че двамата са заедно, отбелязвайки, че те са двойка „от месеци“. „Те пътуват непрекъснато между Лос Анджелис и Ню Йорк, за да бъдат заедно“, разкри източник, близък до певицата пред изданието. „Той е много срамежлив и скромен и не обича да е център на внимание. Адел пък е супер общителна.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Оливия Уайлд и Хари Стайлс

Актрисата и поппевецът се сближиха на снимачната площадка на филма „Не се тревожи, скъпа“ още през 2020 година, където очевидно приятелството им е прераснало в романтична връзка. Оливия обяви раздялата си с бащата на двете си деца Джейсън Съдейкис през ноември 2020 г. За първи път тя и Стайлс, който е точно с 10 години по-млад от нея, бяха забелязани да се държат за ръце на сватбата на агента на Хари на 4 януари 2021 г. Изненадващата двойка обаче спря да крие връзката си едва през лятото на тази година.

Рене Зелуегър и Ант Анстед

На 24 юни списание People потвърди, че носителката на „Оскар“ и британският тв водещ са заедно. Не е ясно кога двойката за първи път започва да се среща, но според запознати, те са се запознали на снимачната площадка на неговото шоу за канала Discovery+ - Celebrity IOU: Joyride. Новината за връзката на Ант и Рене дойде само няколко дни, след като списание People съобщи, че той е финализирал развода си с Кристина Хаак, от която има двегодишен син.

Рита Ора и Тайка Уайтити

От риалити звездата Роб Кардашян до актьора Андрю Гарфийлд, романтичната история на Рита е едновременно дива и любопитна. За първи път тя беше свързана във връзка с режисьора Тайка Уайтити, след като в интернет се появи снимка на двойката в края на април. На снимката двамата изглеждаха в интимна прегръдка, докато носеха еднакви дрехи на Gucci. По-късно през пролетта двамата бяха забелязани заедно на премиерата в Сидни, Австралия. От лятото на 2021 година двамата са официална двойка и вече се появяват заедно на светски събития (на основната снимка двамата са на Met Gala).

Джон Мълани и Оливия Мън

На 10 май стенд-ъп комедианта Джон и съпругата му Анамари Тендлър обявиха раздялата си след близо седем години брак. Няколко дни по-късно, на 13 май, жълтите медии в САЩ съобщиха, че Джон излиза с актрисата Оливия Уайлд, след като двамата се „срещнали в църквата в Лос Анджелис“. Двамата са приятели в социалните медии от години, като актрисата подкрепи влизането на Джон в клиника за рехабилитация от алкохолната му зависимост през декември 2020 г. Само преди няколко седмици пък самият Мълани обяви, че с Оливия очакват бебе и то съвсем скоро, което изненада света на шоубизнеса.

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

За тези двама актьори се знае, че са приятели от доста време и също са се сближили на снимачната площадка и по-точно в дебютния режисьорски филм на Зоуи Pussy Island, където Чанинг е в главната роля. „Зоуи искаше Чанинг и само Чанинг за главната роля във филма ѝ“, казва източник пред In Touch през август. Явно приятелските им и колегиални отношения бързо са прераснали в нещо повече...

Зоуи Кравиц

Снимки: БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари