IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лолита и Гришо си почиват в луксозна вила в Индиън Уелс

6 октомври 2021 10 50

Двамата се разходиха с кола из пустинята в Калифорния

БГНЕС

Лолита Османова придружава Григор Димитров в Индиън Уелс. Българинът и половинката му са в калифорнийския град, където се провежда тенис турнирът от сериите Мастърс 1000. Двамата са отседнали в луксозна вила с басейн и собствен корт, става ясно от профилите на тенисиста и треньора му Данте Ботини.

Веднага щом се настани, спортистът ни показа как релаксира във водата, споделяйки снимка в своята история в Instagram.

И макар Гришо да не показва своята приятелка, нито тя да споделя нещо, свързано с него в социалните мрежи, близки до двойката твърдят, че двамата са имали малко свободно време, за да се разходят с кола из пустинята на Калифорния.

Меме с Димитров стана хит след проблема със социалните мрежи

След като социалните мрежи Facebook, Instagram и WhatsApp се сринаха и потребителите им не можеха да ги ползват близо 6 часа, интернет се изпълни с безброй забавни колажи и така наречените мемета по темата. Едно от тях стана хит сред почитателите на тениса, а и не само. И както може би се досещате, то е с Григор Димитров.

Tennis TV използва кадри, на които българинът пуфти и вдига ръце, за да опише ситуацията с платформите, без които някои от нас не могат. Те бързо бяха разпространени в Twitter, разбира се, след като проблемът най-сетне бе решен.

Лолита със съвети за по-голяма увереност

Както неведнъж сме писали, гаджето на Григор Димитров е истинска модна икона, вдъхновяваща със стила си много жени по света. Тя има втори профил в Instagram, който определя като свой дневник. Именно там рускинята се изявява като лайф коуч. Наскоро например тя сподели с последователите си практика, с която да добият по-голяма увереност в себе си.

Според Лолита, има много причини, поради които човек се чувства несигурен. „Ако се чувствате неудобно, преди да попитате продавача за нещо, или се срамувате да напуснете магазина и да не купите нищо, или имате проблем да се обадите, за да резервирате маса, тогава най-вероятно вие сте несигурни“, посочва тя.

Османова смята, че именно в практиката се крие разковничето към това да бъдем по-уверени и да не се притесняваме да си тръгнем от магазина, след като преди това сме разпитали подробно за различни продукти, но нямаме намерение да купуваме.

Междувременно, говорейки за увереност, Димитров показа, че се чувства отлично на корта. За това спомогна и подкрепата на феновете му на турнира в Сан Диего.

„Толкова съм благодарен, че се събуждам всеки ден и правя това, което обичам, с такава невероятна подкрепа зад гърба си. Благодаря на всички фенове, които викаха за мен в Сан Диего“, написа той в Instagram, малко преди да замине за Индиън Уелс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Маша ( преди 2 години )
Тази не го оставя да диша, яко обсебваща :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар