IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Смяташе ги за недружелюбни“: Подробности за престоя на Меган Маркъл в двореца

20 октомври 2021 11 00

Кейт Мидълтън нямала достатъчно енергия да подобри отношенията със снаха си

Снимка: БГНЕС

Шест нови глави от препечатаната книга „Меган: Холивудска принцеса“ вече са онлайн. Кралският експерт Андрю Мортън разкри нови, неизвестни досега факти за живота на херцогинята Съсекс в Бъкингамския дворец.

Авторът цитира вътрешни хора, близки до семейството на Нейно Величество, както и източници, които по едно време са комуникирали директно с Меган и Хари.

По-специално, Мортън си припомня известната кавга на Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, когато била пробата на рокли на шаферките. Херцогинята на Съсекс коментира този конфликт в скандално интервю с Опра Уинфри.

Авторът оправдава Мидълтън, като казва, че когато се запознала с Меган, „нямала достатъчно енергия“, за да подобри отношенията и да се сближи със снаха си.

Тогава Кейт очакваше третото си дете, принц Луи, бременността беше тежка и цялата сила на херцогинята на Кеймбридж била насочена към собственото ѝ здраве.

Мортън обаче твърди, че по-късно конфликтът е уреден. „Борбата за тоалетите на шаферките приключи! Оттогава Меган е дарила Кейт и нейните най-близки приятели със златни гривни, проектирани от калифорнийския бижутер Лизет Полни в знак на благодарност за помощта и подкрепата“, отбелязва авторът на книгата.

Мортън също пише, че Меган първоначално е била предубедена към някои от по-възрастните членове на кралското семейство, без обаче да назовава имена. Тя ги смяташе за „недружелюбни и ревниви“.

„Беше забележимо, че Маркъл винаги беше готова да отвърне на удара. Те (кралското семейство) чувстваха, че е много трудно да се справят с нея и Хари“, обобщава авторът.

Наистина, много често имаше недоразумения между херцозите на Съсекс и техните титулярни роднини. Например принц Уилям беше объркан, че Меган и Хари отказаха да назоват кръстниците на сина си Арчи в навечерието на кръщенето му.

„Той, както и останалата част от семейството, изпитваше необходимост да идентифицира онези, които ще се грижат и ще придружават бъдещия кралски принц (Арчи), седми по ред на трона, през целия живот. Хари и Меган мислеха по различен начин.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

2434 ( преди 2 години )
Много интересно- почти всичко,което се изприказва за тази" херцогиня" - Мегън Маркъл е в негативен отенък. Значи тя си е една неприятна личност.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар