fallback

Извън телевизията – Елън Дедженеръс със своя линия козметика

17 October 2021 10:30

Тя ще бъде на пазара от 26 октомври

Месеци преди да спре да води своето токшоу, Елън Дедженеръс стартира ново начинание, с което ще се препитава, когато напусне телевизията през 2022 г. Наскоро звездата обяви, че стартира своя линия козметика която ще носи името „Kind Science“.

Продуктите, които действително работят в грижата за кожата за отделните възрасти, ще бъдат налични в магазините от 26 октомври.

„Има нещо, от което съм много развълнувана. Работя по това от три години и съм развълнувана да го споделя с вас днес“, съобщи тв водещата в своето предаване.

Макар все още козметиката на Дедженеръс да не е на пазара, тя предварително е била тествана от най-близките ѝ хора, които много са я харесали, обясни тя.

Публикация, споделена от Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Името на линията на Елън не е случайно. Тя избира „Kind Science“, защото всичко от нея е природосъобразно.

„Прегърнете вашата възраст, а не бръчките“, е лозунгът на новия бизнес на Дедженеръс, която все още не разкрива подробности за съставките в продуктите.

„Креативните хора имат нужда от предизвикателства“, коментира популярната водеща през май, обяснявайки защо иска да сложи край на своето шоу. Ето че с начинанието си извън телевизията, тя показа, че е открила нови хоризонти, които да я вдъхновяват.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Елън дедженеръс грижа за кожата Шоуто на Елън Дедженеръс линия козметика
0 коментара
fallback