IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел за връзката си с Рич Пол: Той е страхотен!

8 октомври 2021 18 00

Певицата разказва за развода, любовта и свалянето на килограми пред Vogue

Снимка: Getty Images

Преди излизането на дългоочаквания си нов сингъл Easy On Me, 33-годишната Адел се появи на кориците на американския и британския Vogue. В рядко и изключително откровено интервю певицата говори за първи път за връзката си със спортния агент, 39-годишния Рич Пол.

Звездата си спомни, че се е появил в живота ѝ навреме – няколко дни преди смъртта на баща ѝ Марк Евънс, който почина след борба с рака на 57-годишна възраст.

33-годишната Адел, освен че украси корицата на Vogue, за първи път от много време даде толкова откровено интервю, в което разказа как е успяла да свали 45 килограма, защо се е развела със Саймън Конеки и естествено не пропусна да спомене и новата си любов.

На новите снимки певицата изглежда великолепно. На корицата на британското издание има кадър, на който Адел позира в жълта рокля на Vivienne Westwood. В американското издание пък е в зелена Haute Couture рокля на Valentino.

Между другото поп дивата влезе в историята като първата знаменитост, която в един и същи месец се появи на корицата на американското и британското издание.

„Отслабвам повече от две години. Това се дължи на тревогите ми, – каза звездата пред Vogue и допълни, че никога не е ставало дума просто за отслабване. "По-скоро исках да стана по-силна и да посвещавам възможно най-много време на себе си. Тренирам два или три пъти на ден. Силови тренировки сутрин, разходка или бокс следобед и разходка или кардио вечер.“, разказва тя.

Адел отбеляза, че целенасочено не споделяла резултатите от тренировките си в социалните мрежи, за да избегне критики или прекомерни похвали. Тя  оформя тялото си преди всичко, за да обича отражението си в огледалото. Не е изненадващо, че феновете на певицата бяха шокирани да видят фигурата ѝ след дълга информационна детоксикация. Както се оказа, Адел не се е изтощавала с диети и не е практикувала периодично гладуване, тъй като счита, че такива радикални методи са вредни за организма. Причината за отслабването ѝ са изключително постоянните тренировки.

„Хората обсъждат тялото ми от 12 години... И като правило всички истории за мен по тази тема са 100 процента измислица. Хората искат да мислят, че разведената жена губи контрол над себе си“, споделя звездата.

В интервюто Адел засяга и темата за развода си с бизнесмена Саймън Конеки. Певицата отбеляза, че тя го е „напуснала доброволно“ и „би била нещастна, ако не бе поставила себе си на първо място“. Двойката обяви раздялата си през април 2019 г.

„Когато бях на 30, целият ми живот се разпадна... Не исках да прекратя (брака си), както много хора наоколо, които познавах. Но не можеше да продължава така“, подчерта Адел.

След това тя разказа за последиците от развода си: „Срамувах се. Много ме беше срам. Подобно на много жени, бях научена да продължавам да се опитвам (да се боря за връзката си). Спомнете си поне филмите, които сме гледали в детството. Тогава това решение (да се разведа) разби сърцето ми, но в крайна сметка подадох оставка.“ Тя все пак допълва, че не съжалява за връзката си с бившия си съпруг и го нарича „перфектният“ баща на детето ѝ.

По думите ѝ, Анджело – общият им син, също не е приел леко раздялата, но според нея именно детето ѝ я е накарало да преосмисли връзката си.

Също в интервюто за Vogue, Адел за първи път говори за връзката си с Рич Пол. „Ходих на много срещи преди Рич..С Рич изобщо не беше изтощително. От негова страна усетих последователност и внимателен подход. Той е страхотен. Той е адски забавен. Той е толкова умен!“, призна Адел.

Рич и Адел потвърдиха романтичните си отношения миналия месец, след като бяха забелязани заедно на интимна вечеря. Според техни близки влюбените са „неразделни“. Казват, че Адел вече е запознала Рич с 8-годишния си син Анджело и тя самата се е запознала с трите му деца.

Журналист на Vogue споделя наблюденията си: „Адел буквално сияеше от щастие, когато Рич Пол влезе във фотостудиото, където беше заснета за корицата, с думите: „Здравей, скъпа!“ „Да, заедно сме“, веднага потвърди в интервюто певицата и добавила: „Много сме щастливи“.

Адел призна, че първоначално не е искала да афишира новата си връзка, но папараците са ги хванали, когато са гледали заедно баскетболния мач на финалите на НБА през юли тази година.

„Буквално ме завлече там, защото това е негова работа, каза звездата. Не исках да разкривам нищо. Просто исках да отида на мача. Просто обичам да съм около него. Просто го харесвам.“

След мача влюбените провели разговор и решили да разкажат на феновете и журналистите за връзката си. Адел подчерта, че след като е направила признанието, вече не изпитва стрес, появявайки се на публично място с любимия си мъж.

Адел добавя, че се чувства в безопасност с новия си партньор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари