IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс и Machine Gun Kelly – любов, която ще устои и на куршуми

12 октомври 2021 17 30

Двамата застанаха на първата си обща корица

Снимка: Getty Images

Бъдете сигурни, че тези двамата ще застанат пред куршум един за друг.

Точно когато си мислехме, че любовта между Меган Фокс и Machine Gun Kelly не може да стане по-разкрепостена и гореща, двойката участва в сексапилната фотосесия за списание GQ. Това е и първият път, в който звездите застават на първа страница заедно. Въпреки че снимките, на които рапърът и актрисата показват близост и се целуват, са достатъчни да затоплят цяла стая, много от феновете заговориха за кадъра, в който Фокс държи пистолет към гениталиите на приятеля си.

„Приказката на двама изгнаници и любовници, уловени в мъките на ужасен, обсебващ романс, включват трескава мания, оръжия, пристрастяване, шамани, много кръв, хаос, терапия, тантрически нощни ужаси, обвързващи ритуали, звукови бани с чакра, психеделични халюцинации, органични смутита и вид секс, който би накара Луцифер да се хване за броеницата си“, написа Меган в социалните мрежи под споделената фотосесия.

Machine Gun Kelly също не пропусна да се похвали с корицата и публикува множество снимки в Instagram. „Живот без теб е по-страшен от смъртта, застреляй ме в главата, ако нищо друго не ни е останало и ако този край някога дойде, чакай ме в рая и нека правим любов като демони“, написа рапърът.

Двойката застава на корицата на британското GQ за броя есен/зима 2021 година. В интервюто те споделят и за връзката си, която дошла като изненада и за двете страни. Според Меган, тя не е търсила любов, когато се запознава с рапъра по време на снимките на Midnight in the Switchgrass през 2020 година.

„Със сигурност бях готова да обичам, но не вярвах, че ще се озова в прегръдките на своята сродна душа. Бях приключила с предишния си начин на живот и изведнъж се отвориха нови врати пред мен и се разкриха нови пътища. Сякаш препятствията, които бяха около мен всичките тези години, изведнъж се премахнаха и имах възможност да ходя“, казва Фокс. Тя е майка на трима сина – 9-годишния Ноа, 7-годишния Бодхи и 5-годишния Джърни, които споделя с бившия си съпруг Брайън Остин Грийн.

Що се отнася до Machine Gun Kelly, той твърди, че не бил се влюбвал преди да срещне Меган. „Защото си толкова време на този свят и изпитваш различни неща и веднага си мислиш, че знаеш всичко. И изведнъж се озоваваш в ръцете на съдбата и осъзнаваш, че не знаеш абсолютно нищо. Тогава започва истинското приключение, нали?“, категоричен е рапърът.

Приключението им включва правенето на еднакви татуировки по време на интервюто. Двойката пише върху себе си „най-тъмната приказка“ – фраза, която според Меган, е част от едно от първите съобщения разменени между влюбените. Фокс сяда първа на стола на татуиста, защото не иска да отлага евентуалната болка. Самият татуист обаче е Machine Gun Kelly, който след това сам ще застане под иглата на Меган.

Връзката между двамата обаче невинаги е била приключения и усмивки. „Има както екстаз, така и агония... Не искам хората да мислят, че при нас всичко е перфектно. Все пак наистина мисля, че връзката ни е най-тъмната приказка“, казва рапърът.

Наскоро двойката направи поредната си обща поява на червения килим по време на наградите на MTV. Тогава Меган представи Machine Gun Kelly като „бъдещият баща на децата ми“, което накара множество фенове да помислят, че актрисата е бременна. Засега обаче тези слухове не са потвърдени, като нито една от звездите не е говорила за потенциално създаване на семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари