IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиана Маргулис намекна за връзките си с жени

19 октомври 2021 14 40

Актрисата е част от втория сезон на The Morning Show

БГНЕС

Джулиана Маргулис е щастливо омъжена от 2007 г., но във втория сезон на сериала The Morning Show по Apple TV+, който стартира през септември, я виждаме в малко по-различна светлина. Там тя има друга сексуална ориентация. Разказвайки за ролята си пред подкаста Just For Variety, тя намекна, че в миналото може да е имала връзки с жени.

Попитана защо е приела да играе гей герой в поредицата, след като се идентифицира като хетеросексуална в реалния живот, тя отговаря:

„Кой може да каже, че не съм имала свои гей преживявания? Нека предположим...“.

Актрисата все пак не разкри подробности кога точно е имала взимане даване с жени, но с думите си даде на зрителите да разберат, че все пак познава част от преживяванията на своята героиня в сериала. В него главни действащи лица са Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун.

По думите на Джулиана, нейният герой – Лора, започва връзка с Брадли (Рийз Уидърспун). Именно във втория сезон, вместо с нейната колежка (Дженифър Анистън) да привлекат някой симпатичен мъж, те се ориентират към жена.

„Те се обличат за жени, а не за мъже“, казва тя и добавя, че и в реалния живот, всяка жена иска по-скоро да натрие носа на друга и да я впечатли с начина, по който изглежда. В тази връзка тя си помислила, че самото шоу е страхотно и с радост би участвала в него.

Маргулис е най-известна с участието си в култовата продукция „Спешно отделение“. Няколко години преди нея тя започва да излиза с колегата си, но връзката им просъществува от 1991 до 2003 г. Малко по-късно тя се запознава с Кийт Либертал, за когото се омъжва през 2007 г. Само след 12 месеца те стават родители на момче – Кийрън.

По-рано актрисата сподели, че с удоволствие започнала работа в The Morning Show, след като месеци наред си стояла у дома заради пандемията:

„Помня първия си ден там. Казах си: Добре, ти не само готвиш и чистиш, пазаруваш и пускаш пералня. Ти си актриса“.

На въпрос дали скоро ще я видим отново на екран с каста на Спешно отделение, тя посочи, че не се очаква нищо подобно.

„Какво събиране можем да направим с хора, които са с 30-години по-възрастни от времето, когато за първи път са изиграли героите си“, каза тя и изтъкна, че би било доста неудобно за всеки един от колегите ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари