IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли и Салма Хайек спират с появите на червения килим

22 октомври 2021 14 40

Причината е възможно заразяване с коронавирус

Снимка: Getty Images

Само преди няколко дни Анджелина Джоли и Салма Хайек бяха широко усмихнати на червения килим в Лос Анджелис преди премиерата на новия им филм „Вечните“. Двете дами дори решиха да поканят най-важните хора в живота си – децата – да ги придружат на специалното събитие. Хайек доведе дъщеря си Валентина, а Джоли взе пет от общо шестимата си наследници, за да им покажат началото на новата ера на Marvel.

Всичко това обаче беше за кратко, тъй като двете актриси спират с изявите на червения килим заради потенциално излагане на коронавирус. Към тях се присъединяват колежките им Джема Чан и Лорън Ридлоф, както и режисьорката на филма Клои Джао. Всички те отсъстваха от събитието Women in Hollywood, организирано от списание ELLE, което се състоя във вторник.

Анджелина Джоли

Снимка: Getty Images

Главната редакторка на ELLE Нина Гарсия потвърди, че дамите са поставени под карантина. Тя заяви пред гостите, че актрисите и режисьорката са били просто изложени на коронавирус и не са се заразили. Все пак те са решили да си останат вкъщи, за да опазят хората около себе си. „Тези супегероини сега са в суперизолация“, пошегува се Гарсия.

От Disney все още не са коментирали точно откъде актьорският състав на „Вечните“ е бил изложен на коронавирус, но потвърдиха, че срещите с медии и фенове засега ще се провеждат само онлайн. „По-рано през деня бяха уведомени за потенциално излагане на коронавирус и въпреки че всички актьори дадоха негативен резултат, като предпазна мярка, преминаваме към онлайн срещи“, заяви говорител на списание People.

Събитието Women in Hollywood, което се състоя във вторник, отбеляза първия път, в който наградите се раздадоха лично от началото на пандемията. Миналата година то беше напълно отменено. Въпреки че не присъстваха на церемонията, Джоли, Хайек, Чан и Ридлоф бяха на корицата на списание ELLE, но не успяха да изнесат планираните си речи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Във „Вечните“, който се очаква да направи своята премиера на пети ноември, играят още Ричард Мадън, Кумаил Нанджиани, Дон Ли, Бари Когън, Лия Макхю, Брайън Тайри Хенри, Кит Харингтън и Хариш Пател. След частната прожекция в Лос Анджелис отзивите за филма бяха прекрасни. Според критици, „Вечните“ няма аналог с друг проект от вселената на Marvel, а реакциите в социалните мрежи го описват като „интересно странен“, „епичен във всеки смисъл на думата“ и „невероятен шедьовър“.

Очакваме „Вечните“ и в нашите киносалони на 5 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари