IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс отново като Моника – не дава апартамента на „Приятели“

22 октомври 2021 17 50

Актрисата на случайна среща из квартала

Кортни Кокс отново като Моника – не дава апартамента на „Приятели“

Знаете, че Моника Гелър е твърде принципна и не признава, когато някой се опита да ѝ се противопостави. Особено ако става дума за кухнята, любимия порцеланов сервиз и мястото на табуретката, което не бива да бъде променяно! Общо взето, каквото каже, трябва да се изпълнява и това знае много добре нейната половинка Чандлър. Точно така – това е любимата на мнозина героиня от „Приятели“, която благодарение на Кортни Кокс се завърна в емблематичния за сериала квартал, където години наред се развива неговото действие.

Актрисата, изиграла готвачката Моника, сподели видео, в което веднага познахме улицата, на която се намира сградата, където тя живее заедно със своите най-добри приятели. Там среща случайно Мелиса Бабера – едно от новите попълнения в „Писък“. След като извиква след нея, се ядосва, и то с право.

„Мелиса! Как си? Къде отиваш?“, пита я Кокс.

След като Бабера сочи към прозорците на апартамента на Моника, Кортни ѝ отговаря:

„Това е странно... не мисля, че това е твоят дом“.

Закачката между двете актриси не е случайна. От декора на „Приятели“ те промотират продукцията, в която участват, като клипът им е гледан над 1,5 милиона пъти.

И докато някои последователи на Кортни Кокс се чудят каква е ролята на Мелиса, други отбелязват, че с радост виждат отново квартала на Рос, Моника, Чандлър, Рейчъл, Джоуи и Фийби.

По-рано този месец актрисата показа част от снимачната площадка на сериала – кафето „Central Perk“, където дори раздава топли напитки на фенове, дошли в студиата на „Warner Bros“.

Иначе петата част на филма „Писък“, където Кокс играе журналиста Гейл Уедърс, ще може да гледаме в началото на 2022 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари