IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс доказа, че е Моника в живота

19 април 2021 10 40

Актрисата стана повод за нова тенденция в Instagram

БГНЕС/Pixabay

Признайте си! Едва ли има някой от вас, който да не знае за сериала „Приятели“ и не е гледал поне една сцена с Моника Гелър. Усмихнатата готвачка, която е сестра на Рос, държи всичко в живота ѝ да е подредено по конец. И макар да обича хората, от които е заобиколена, тя ги принуждава да изпълняват странните ѝ правила, защото държи на реда не само в кухнята, но и в жилището, в което живее. Е, съвсем скоро ще я видим отново в специалния епизод на култовия сериал, а дотогава нека отидем при Кортни Кокс, която стана повод за нова тенденция в Instagram.

„Покажете ми, че сте Моника, без да ми казвате, че сте Моника“. Това написа актрисата, качвайки свой клип в социалната мрежа. Чрез него тя доказва, че всеки от нас понякога е прекалено педантичен като героинята ѝ.

Звездата отваря шкафовете в своя дом, за да видим, че всичко в тях си има своето място. Вилиците, лъжиците, подправките, сосовете и бурканчетата с различни видове паста – всичко е в определен ред. Накрая Кокс прави една от физиономиите, които сме виждали на лицето на Моника винаги, когато тя е направила нещо нередно в популярния ситком.

Само за три дни видеото на Кортни събра над 1,700 милиона гледания и накара много от последователите ѝ да запишат подобно, разкривайки, че и те са като Моника.

„Тя е родена за тази роля“, „Покажи ни твоя таен гардероб“, „Моника може да бъде готина и забавна при организирането на проекти вкъщи“ Чандлър Бинг“, пишат под нейната публикация, която стана вирусна.

Малко след като Кокс сподели, че в истинския си живот е като Моника, голяма част от феновете ѝ отговориха на нейното предизвикателство.

И докато нямаме търпение да видим как се е развил животът на Моника и нейните близнаци, ще си припомним една от най-култовите ѝ сцени – за Деня на благодарността, в която тя си слага пуйка на главата. С нейното чувство за хумор, звездата я повтори отново в края на 2020 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари