IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Перфектните вежди на Кортни Кокс – с микроблейдинг

13 декември 2020 12 00

Актрисата показа забавна снимка

БГНЕС/IStockphoto

Кортни Кокс не спира да ни изненадва в Instagram. След като звездата от „приятели“ показа как свири на пиано, акомпанирайки на дъщеря си Коко, тя шашна последователите си с ужасния си бретон, направен ѝ дни преди Хелоуин. Сега актрисата разсмя всички в социалната мрежа, публикувайки снимки с „изписани вежди“.

56-годишната актриса пусна селфи без грим, на което всеки би се усмихнал, защото веждите ѝ сякаш са изрисувани с кафяв маркер.

Със своя пост Кортни разкри, че перфектните ѝ вежди се дължат на микроблейдинг, при който се оформят по-добре чрез специална боя. Намазана обилно с нея, тя се снима, без да се притеснява от абсурдния си вид в момента.

Микроблейдингът е едно от нещата, на които актрисата, изиграла образа на Моника Гелър, разчита за безупречната си визия. Резултатът при него е много по-добър от перманентния грим. При този метод се използват натурални пигменти, чрез които да се попълнят и нарисуват вежди (ако те въобще липсват), приличащи максимално на натуралните. Самият нюанс може да се вкара в епидермиса на кожата чрез писалка или боя, каквато Кокс използва.

Кои са основните предимства на микроблейдинга на вежди?

- процедурата е безболезнена, изцяло на ръка;
- цветът на веждите избледнява по-бавно;
- плътността може да трае от няколко месеца до 1-2 години;
- възстановяването е без белези.

Сигурни сме, че крайният резултат от микроблейдинга на Кортни Кокс ще е чудесен. Актрисата често не носи грим, но има доста свежо лице благодарение на своята рутинна грижа за кожата, в която включва някои процедури за лице и козметика с витамин С, който е мощен антиоксидант. Крем за обновяване на клетки и такъв против бръчки са другите продукти, които звездата от „приятели“ използва.

„Аз ги редувам или понякога използвам всички, в зависимост от това колко суха ми е кожата“, признава тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари