IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Джексън посрещна пълнолунието със странен ритуал

25 октомври 2021 11 00

Тя и приятелките ѝ се събраха по бельо

БГНЕС

Какво се случва с Парис Джексън? Този въпрос задават потребителите на Instagram, след като щерката на Краля на попмузиката сподели кадри от странен ритуал, в който е участвала. В него тя е само по бельо.

„Часът на вещиците“. Така някои определиха странните снимки, направени по тъмно.

От описанието на Парис разбираме, че тя и момичетата са посрещнали пълнолунието (настъпило у нас на 20 октомври), заобиколени от безброй свещи, тетрадки и разни други предмети.

Според запознати, наследничката на Майкъл Джексън се е съблякла, за да участва в специален ритуал, който се извършва по време на конкретна фаза на Луната. По време на него момичетата могат да се помолят за сбъдването на най-съкровените си мечти, да прогонят враг или да направят зло на някого, когото мразят. Използвайки силната енергия по това време, те могат да съставят списък с лица, които да прогонят от живота си.

„Мадона ще хареса това!“, пишат още под снимките, намеквайки, че известната певица е последователка на окултните общества и често прави най-различни ритуали със свещи в своя дом.

На един от кадрите дъщерята на Джако и най-близките ѝ приятелки позират обърнати с гръб, показвайки задните си части – нещо, което възмути много хора и ги накара да вярват, че Парис има нужда от помощ. Други пък отбелязаха, че това е просто начин, с който тя, в ролята си на „вещица“, се освобождава от негативната енергия.

В галерията от странния ритуал не се вижда пансексуалната Кара Делевин, за която се говори, че излиза с Джексън от известно време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари