IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кое е гаджето на Били Айлиш?

25 октомври 2021 17 40

Певицата напоследък е неразделна със своя любим Матю Тайлър Ворс

БГНЕС

БГНЕС

От началото на лятото 19-годишната певица Били Айлиш лети на крилете на любовта. От няколко седмици тя вече не крие гаджето си, а именно 29-годишният актьор Матю Тайлър Ворс.

Но кой е той всъщност? В своя профил в Instagram той се е самоопределил като „Актьор. Писател. Дегенерат“. Знае се, че Матю и изпълнителката на хита Bad Guy са се запознали през пролетта, а за първи път са уловени заедно от папараците през април на разходка в Санта Барбара, Калифорния.

Не е известно как са се запознали Айлиш и Ворс, но за него се знае, че живее в Ел Ей и че в момента участва във филм, озаглавен „Проклятието на Франк Синатра“.

Преди време Ворс беше писал различни хомофобски и расистки публикации в Twitter и Facebook и наскоро се наложи да се извини за тях публично в Instagram Story.

„Срамувам се и дълбоко съжалявам, че ги използвах в какъвто и да е контекст. Не съм възпитан така. На първо място не трябваше да използвам този език и няма да го използвам отново. Толкова съжалявам за болката, която причиних“, написа той.

Иначе Матю живее много дискретен живот, но пък и самата Айлиш наскоро заяви, че предпочита да държи любовния си живот далече от очите на обществеността.

Тя сподели пред Роман Кемп в Capital Breakfast миналата година следното: „Мисля, че хората, които разкриват връзките си публично, след това се разделят.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари