IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Травис Баркър за пореден път доказа любовта си към Кортни Кардашян

27 октомври 2021 14 40

Барабанистът си татуира устните на годеницата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Травис Баркър добави още една много специална татуировка към огромната си колекция.

Само седмица след като падна на едно коляно и помоли Кортни Кардашян да му стане съпруга, барабанистът на групата Blink-182 си татуира устните на годеницата си. Рисунката се намира на левия бицепс на Баркър, за да бъдат по-близо до сърцето му. Той показа новата си татуировка в социалните мрежи, показвайки черно-бяла картинка на устните на Кортни и инструменти за татуиране.

На следващия ден татуистът Скот Кемпъл сподели снимка на крайния дизайн. До устните на Кардашян е нарисуван и огромен скорпион като символ на зодиакалния знак на Баркър. „Сезонът на скорпионите... Устни директно от устата на Кортни Кардашян. Честито и на двамата“, написа Кемпъл в социалните мрежи.

През април Баркър си татуира името на Кортни върху лявата гърда, а месец по-късно позволи на риалити звездата да изпише фразата „Обичам те“ върху вътрешността на ръката. По това време Кардашян сподели снимка от процеса, като първо написа думите на лист хартия, а след това ги пренесе и върху кожата на Травис, който изглеждаше доста спокоен. „Аз вече татуирам“, похвали се Кардашян в Instagram.

Баркър предложи брак на Кортни на 17 октомври, завеждайки я на плаж, който беше украсил с рози и свещи, създавайки формата на сърце. Преди важния момент, Травис се е свързал с дизайнерката на бижута Лорейн Шварц, която да изработи специален пръстен за любимата му. Името е доста известно сред холивудския елит, като преди това Шварц е направила годежните пръстени на Бионсе, Блейк Лайвли и Ким Кардашян.

„Беше безупречен, красив диамантен камък. Работих по него заедно с Травис и той беше голяма част от процеса. Постоянно ми помагаше. Резултатът е прекрасен и двамата са много щастливи“, каза Шварц пред списание People.

След като Баркър поиска ръката на Кортни, семеен приятел разкри малко повече детайли около годежа. „Беше голяма изненада за Кортни. Тя няма търпение да се омъжи за Травис. Тя също така би искала да има и дете от него“, казва източникът пред People. Риалити звездата сподели няколко снимки от вечерта след годежа, за да отпразнува една седмица от големия ден.

„Не мога да повярвам, че това се случи преди една седмица“, написа Кортни. На снимките тя лежи върху огромно количество розови листа и показва на камерата големия си годежен пръстен. Това е първи годеж за Кардашян. Въпреки че има три деца от Скот Дисик, двамата никога не са били женени.

Ситуацията при Баркър обаче е по-различна. Той ще мине за трети път под венчилото, като преди това беше женен за Шана Моаклер. С нея той има две деца – 17-годишния Ландън и 15-годишната Алабама. Съпрузите се разделят през 2008 година. Музикантът също така има кратък брак с Мелиса Кенеди, с която остава само една година, до 2002-а.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари