IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горда майка – Хилари Дъф празнува с дъщеря си Банкс

27 октомври 2021 10 50

Актрисата с мил поздрав за рожден ден

Getty

Getty

Откакто роди третото си дете, Хилари Дъф има доста натоварен график. Освен грижите за бебето Мей Джеймс Бер, тя трябва да отдели внимание и на по-големите си деца – Банкс и Лука. И макар да се завърна отново на снимачната площадка, тя предпочита да прекарва повече време с малчуганите, които са нейната гордост.

Тези дни актрисата сподели, че първородната ѝ дъщеря има рожден ден и качи нейна снимка в социалните мрежи. С нея отбеляза, че момиченцето, което вече е кака, е станало на 3 на 25 октомври.

„Честит рожден ден „еднорог-принцеса-фея-голямо момче“ нека купонясваме в този дъжд и след това да размажем малко торта!“, написа Дъф за нейното миникопие – Банкс, която роди през 2018 г.

По думите на Хилари, тя обича всяка една минута, в която е майка на детенцето.

Звездата разказва още, че Банкс е изключително енергична и разтопява сърцето на всеки, който се докосне до нея.

Актрисата и музикантът Матю Кома имат и още едно момиченце – Мей, която се роди на 24 май. Освен това, от първия си брак с Майк Комри, тя има и син – Лука.

По повод грижата за три деца по време на пандемия, Хилари Дъф коментира пред Cosmopolitan, че като всеки родител има тежки дни, в които се чувства безсилна и доста изтощена, но това е напълно нормално. Но на другия ден става с нови сили и благодари, че всички са здрави.

Очакваме я в „Как се запознах с баща ви“

И докато е на вълна майчинство и сменяне на памперси, Дъф започна снимките на продължението на култовия сериал „Как се запознах с баща ви“. Там тя играе Софи, която разказва на сина си историята на нейната любов с баща му.

Декорът, в който виждаме русокосата актриса, е бар в Ню Йорк, където се развива голяма част от действието.

Очаква се десетте епизода да бъдат излъчени през пролетта на 2022 г., в стрийминг платформата Hulu.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари