IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След раждането: Хилари Дъф отново с промяна в прическата

8 април 2021 08 30

Синият цвят вече не е по косата на звездата

Снимка: Getty

Ново бебе, нова прическа.

Това е максимата, която Хилари Дъф следва, след като отново промени цвета на косата си. 33-годишната звезда, която роди третото си дете в края на март, вече не е синя, а се завърна към познатия ни рус цвят.

Промяната е направена с помощта на фризьора на звездата, като Дъф се сбогува със сините нюанси, публикувайки една последна снимка в социалните мрежи. „Беше забавно“, написа тя, след което е изпратила всичките си молитви към Бог, надявайки се русият цвят бързо да се хване и да успее да се задържи дълго време.

След като процесът беше завършен, изпълнителката се завърна в Instagram, където гордо показва новата си прическа. Тя се снима заедно със съпруга си Матю Кома, който също е променил цвета на косата си. „Родители с нормални коси“, написа Хилари под кадъра и получи множество поздравления от феновете, че отново се е завърнала към русото.

Кома и Дъф са родители на 2-годишната Банкс и бебето Мей, като актрисата има и още едно дете – 9-годишния Лука, когото споделя с бившия си съпруг Майк Комри. През уикенда семейството за първи път отпразнува католическия Великден в петчленен състав. Бебето Мей се роди на 24 март, като щастливата новина беше споделена в социалните мрежи.

„Мей е доста спокойно бебе засега. Хилари и Мат вече бяха свикнали с натоварения график и двете си деца, така че третото попълнение не добави толкова голяма тежест“, казва източник пред Е!News. Той добавя, че Банкс и Лука обожават сестра си и доста често искат да я държат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари