IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на изолацията – Ед Шийрън тръгва по участия

4 ноември 2021 10 40

Певецът разказа за приятелството му с Елтън Джон

БГНЕС

БГНЕС

Край на карантината на Ед Шийрън. Певецът, който даде положителна проба за COVID-19, малко преди да пусне новия си албум, вече може да излиза навън и да ходи по участия. Това съобщи самият певец в Instagram.

„Публикувам тази снимка, за да кажа, че съм освободен от COVID изолация днес. Така че, ако ме видите навън, вече съм изчистил всичко и си свърших карантината“, пише той в социалната мрежа.

По думите на Шийрън, той се вълнува изключително много, че отново започва работа. Междувременно уточни, че ще вземе участие в шоуто „Saturday Night Live“, което предстои съвсем скоро.

„Животът ми се промени значително през последните няколко години – ожених се, станах баща, преживях загуба и размишлявам върху тези теми по време на албума. Виждам го като моя запис за навършване на пълнолетие и нямам търпение да споделя тази следваща глава с вас“, сподели Ед по повод новия му албум, който излиза след 4-годишното му отсъствие от сцената.

Певецът се чува всеки ден с Елтън Джон

Миналата седмица, докато 30-годишният изпълнител бе затворен у дома, се включи на живо в онлайн събитието на Apple Music First Listen. Там той разкри, че цени изключително много Елтън Джон, с който подготвя коледна песен.

„Мисля, че хората мислят, че преувеличавам и лъжа, когато казвам, че ми се обажда всеки ден“, каза Шийрън, добавяйки, че наистина се чуват всяка сутрин, дори и за няколко секунди.

Изпълнителят на хита Shivers обясни, че известният му колега е изключително грижовен човек, който държи да знае, че Ед има всичко необходимо, лекувайки се у дома.

„Когато Майкъл почина, той ми се обади на следващия ден, за да провери как съм, и наистина не бях добре“, каза той, говорейки за общия им приятел Майкъл Гудински, чиято кончина ги сближава още повече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари